Fortryder Christel ‘Singletown’? Nu åbner hun op

Det er nu flere måneder siden, at ‘Singletown’ blev optaget, og Christel har haft tid til at mærke, om det egentlig var det hele værd.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. oktober 2020 kl. 06:58

Christel Trubka fik en del erfaring med at deltage i et tv-program, da hun i 2015 var med i ‘Paradise Hotel’ sæson 11, hvor hun endte med at være en del af juryen.

Alligevel er det på mange måder noget helt andet at være med i ‘Singletown’, hvor hun sammen med Teitur har testet parforholdet for at finde ud af, om de to skal være kærester i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Her er premieredatoen på ‘Ex on the Beach All Stars’

Det har det heldigvis vist sig, at de skal – men måske var ‘Singletown’ ikke den mest smertefrie måde at finde ud af det på. Selvom det til at begynde med var meningen, at programmet skulle byde på en sommer med masser af fest og nye bekendtskaber, så har det for Christel mest af alt budt på et knust hjerte og massevis af tårer.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

Den tidligere ‘Paradise’-deltager vil ikke direkte sige, at hun har fortrudt sin medvirken i programmet. Men oplevelsen er langt fra noget, hun vil tænke tilbage på med en god følelse i kroppen.

– Jeg kunne da godt have været foruden at græde og være ked af det siden min dag ni i lejligheden. Det tror jeg ikke, der er nogen, der ønsker, siger hun til Realityportalen.

SE BILLEDERNE: Her er den danske ‘Ex on the Beach’-villa

Teitur og Christel er som nævnt stadig kærester i dag, og de har besluttet sig for at se fremad.

LÆS OGSÅ: Frustreret reality-babe: Jeg kunne forstå, hvis det var ‘Ex on the Beach’

Læs mere om