Fortryder Amalie sin graviditet?

Realitystjernens kommende barn bliver ikke født ind i en kernefamilie, men betyder det, at Amalie fortryder, at hun blev gravid?

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 1. juli 2016 kl. 18:55

Amalie Szigethy bliver inden længe mor for første gang, når hendes datter formentlig kommer til verden i denne måned. Realityportalen.dk har tidligere afsløret, at Amalie ikke er sammen med faren til barnet, og derfor skal hun klare tilværelsen som alenemor.
LÆS OGSÅ: Se Amalies store mave
Men selv om barnet ikke bliver født ind i en kernefamilie med en far og en mor, der elsker hinanden, så fortryder Amalie på ingen måde sin graviditet.
– Nej, aldrig i himlens navn. Jeg ønskede det så inderligt! Min lille pige bliver et kærlighedsbarn uden lige. Alle børn skal vide, at de er ønskebørn, og at de blev ønsket til denne jord. Og det er min datter i den grad. Af hele vores familie, skriver hun på sin blog.
– Jeg følte mig meget heldig, da jeg blev gravid. Det blev grundigt overvejet, og jeg er taknemmelig for beslutningen. For nøj, hvor jeg intet fortryder, og ih, jeg glæder mig til at møde hende, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Amalies baby’ fortsætter
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-Joy forsvarer Amalie: Giv hende en chance
LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Min datter skal hedde …
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.