Forstærkning til Holger Rune: Får hjælp af B.S

Holger Rune og den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen skal nu arbejde sammen.

Af Lise Benzon - 17. juli 2022 kl. 15:55

De færreste tennisfans har kunnet undgå at bemærke det unge danske talent Holger Rune – hans temperament er der heller ikke mange, der ikke har lagt mærke til. Men netop det er der nu hjælp at hente til. Nemlig fra den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen, der arbejder som mentaltræner.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Caroline Wozniacki takker af som professionel tennisspiller…

– Jeg er meget glad for at kunne fortælle, at jeg er gået sammen med mentaltræner B.S. Christiansen, som er meget erfaren og succesfuld med at håndtere de mentale aspekter i elitesport, lyder det i følge TV 2 News fra Holger Rune.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen afslører: Sådan kommer du på profilen

– Jeg er overbevist om, at dette samarbejde kan hjælpe mig med at opfylde mit potentiale og nå mine mål, og jeg ser frem til vores arbejde sammen, fortsætter den 19-årige sportsmand.

69-årige B.S. Christiansen har allerede erfaring som mentaltræner for både ledere og eliteidrætsudøvere, så der er basis for en god hjælp for Holger Rune, alt imens han stormer op ad verdensranglisten.

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen siger farvel: Rørende afsked

Læs mere om