Forskel på tv og virkelighed: Stine genkender ikke sin speeddate med Daniel

Stine var i aftenens program af ‘Landmand søger kærlighed’ på speeddate, men ikke alt gik, som man ser det på tv.

Af Rikke Lynge - 11. august 2020 kl. 20:56

Når man ser et program på tv, så er der altid klippet en masse materiale fra for at gøre programmet så intenst, underholdende og spændende som muligt og med ‘Landmand søger kærlighed’ er det ingen undtagelse.

I aftenens første program af sæson 7 ser man den nye kvindelige landmand, Stine Marthine Pedersen, speeddate de fyre, som hun har valgt på baggrund af de 38 breve, som hun fik. I speeddaten med Daniel ligner det, at de to singler intet har tilfælles, og de har intet at tale om.

LÆS OGSÅ: Nyt par i reality-program: Vi frygter, det går galt

– Han var meget nervøs, og det gjorde også mig meget nervøs, så jeg brugte meget tid på at berolige ham. Men der var ikke meget pinlig tavshed, afslører Stine til Realityportalen.

– Der var mere pinlig tavshed med Mathias, griner den lattermilde nordjyde fra Aars.

LÆS OGSÅ: Christiane udskyder indflytning

Hvad der heller ikke fremgår på tv er, at Stine forinden sin speeddate har stalket alle sine dates, netop for at undgå pinlig tavshed.

– Jeg havde forinden stalket dem på de sociale medier og havde en masse at spørge ind til hver især, så det ikke kun var det, der stod i brevet. Der var kun én, jeg ikke kunne finde, og det var Benjamin, men de andre var nemme nok, når man ved, hvad man skal kigge efter, fortæller Stine.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDER OG VIDEO: Reality-deltagere overrasker på fodboldbanen

Derfor blev Karsten valgt fra

Stine vælger Karsten, der har to børn i forvejen, fra inden gruppedaten, men argumentet for at vælge ham fra skyldes ikke kun de to børn, for dem vidste hun fulgte med i pakken.

– Karsten var en stor personlighed, og jeg var bange for, at hvis han kom med på gruppedaten, så ville de andre ikke få et ord indført, fortæller Stine, der ønsker at understrege, at hun er glad for hvert et brev, som hun modtog, og hun er imponeret over, at så mange mænd havde mod på at skrive til hende.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Louise er ikke længere single