'Forsidefruer'-Tina Lunds forældre har genfundet kærligheden - Her & Nu

'Forsidefruer'-Tina Lunds forældre har genfundet kærligheden

May-Britt og Flemming Lund var separeret i fire år, men for tre år siden startede de forfra til stor glæde for ‘forsidefruen’.

Af Kenth G. Madsen - 20. april 2020 kl. 08:51

For syv år siden forelskede Tina Lunds far, Flemming, sig i en yngre sild, nemlig den 28-årige Sonja Adelbratt. Den nu 67-årige tidligere landsholdspiller i fodbold og hesteopdrætter valgte i samme åndedrag at blive separeret fra hustruen May-Britt, som er Tina Lunds mor. Men for godt tre år siden gik Flemming Lunds forhold med den 32 år yngre kæreste op i røg, og han fandt igen sammen med ekskonen.
De bor nu sammen i Dubai, hvor Tina Lund, ægtefællen Allan Nielsen og deres to børn Louis på fem og tre-årige Lily også bor i ørkenlandet med primær fokus på hestesport.
– Det er så dejligt at have mine forældre tæt på – især for børnenes skyld. De har været igennem lidt af hvert, siger Tina Lund til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Tina om Amalie: Hun må kunne tåle at få lidt igen
Tinas far fungerer som en væsentlig medspiller i hestedynastiet, hvor Tina Lund har opnået flotte resultater på ryggen af sine springheste.
For nogle uger siden rejste hele familien sammen hjem til Danmark fra et coronanedlukket Dubai. De bor nu som en stor familie i Tina Lunds og Allan Nielsens dejlige sommerhus i nordsjællandske Vejby.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babes: Derfor skal vi under kniven
– Ridesporten er lukket ned ligesom så meget andet, så jeg tjener ingen penge. Heldigvis har jeg en lille opsparing at tære på, siger Tina Lund, der hvert år plejer at indtage sommerhuset, men som regel først omkring juni. Grundet de hårde isolationsbestemmelser i Dubai, hvor de havde været indespærret i tre uger, nyder familien nu at være i et noget coronafriere Danmark.
Herunder ses familien sammen på vej hjem fra Dubai.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

The whole family is going home to Denmark ?? #staysafeoutthere

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund) den


LÆS OGSÅ: Knust ‘Forsidefruer’-Tina: Derfor rammer det mig hårdt