‘Forsidefruer’-stjerne i slem ulykke

I weekenden kunne det være gået alvorligt galt for forsidefruen, der heldigvis slap med skrækken og nu er i gode hænder.

Af Caroline Grønne Wigdal - 23. august 2021 kl. 21:00

I weekenden gik det galt for den professionelle springrytter og ‘Forsidefruer’-babe, Tina Lund, da hun var til et ridestævne i Holland. Her endte hun i lidt af et styrt midt i et spring.

Det hele skete på grund af en misforståelse i springet, hvor Tinas hest tog fejl af afstanden.

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Det fortæller forsidefruen i et opslag på sin Instagramprofil. Her deler hun også en video, der viser, hvordan hun falder af hesten.

Faldet ser bestemt ikke godt ud, og selvom Tina Lund fik sig lidt af en forskrækkelse, så formår hun alligevel at bevare roen.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!

-Alle ryttere falder af engang imellem. Det er dog meget længe siden det er sket for mig. Jeg er utrolig taknemmelig over, at der ikke skete mere med min hest og mig, skriver hun i opslaget.

Hesten er siden blevet tjekket af dyrlægen. Tina kan mærke ulykken, men er i gode hænder og er ok.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

– Jeg er godt øm i mit hoved og krop i dag. De var meget dygtige ved stævnet til at tage sig godt af os begge. To kolleger/ryttere kom ind på banen med det samme for at hjælpe mig. Jeg er glad for at have så gode mennesker omkring mig. Det er aldrig sjovt at styrte på denne måde. Men som min søn Louis sagde til mig: Jeg falder også i fodbold så du skal bare op på hesten igen, mor. Det kom jeg også. Vi er heldigvis ok, afsluttes opslaget.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Tina Lund (@tinalund)

Læs mere om