'Forsidefruer'-Jackies vilde nyhed: Skal have en søn - Her & Nu

'Forsidefruer'-Jackies vilde nyhed: Skal have en søn

Det ser ud til, at Jackie ikke er færdig med at få børn.

Af Redaktionen - 20. november 2019 kl. 14:29

Der venter en vild nyhed for Jackie Navarro i morgen i ‘Forsidefruer’. I forbindelse med, at Jackie, Karina og Janni er på tur til Frankrig, er de på Skype med en clairvoyant – og her får Jackie en ret overraskende melding.
LÆS OGSÅ: Tina Lund om ‘Forsidefruer’: Det er iscenesat
– Det er så forfærdeligt, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, jeg kan ikke forestille mig, at jeg skal have fem børn, jeg kan slet ikke overskue det, lyder det fra Jackie som reaktion på clairvoyantens melding.
Men ifølge hende så skal Jackie altså have en søn mere, hvilket slet ikke falder i ‘Forsidefruer’.babens smag eller falder ind i hendes umiddelbare planer.
Se klippet og Jackies sjove reaktion herunder, og se med i ‘Forsidefruer’ i morgen kl. 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
LÆS OGSÅ: Frustreret ung mor: De stjal fra mit barn