‘Forsidefruer’-Jackie: Derfor siger jeg fra

Det er ellers længe siden, ‘Forsidefruer’-baben har været en del af noget drama, men nu advarer hun seere af programmet om nogle klare udtalelser fra hendes side.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. oktober 2020 kl. 19:25

Lige fra sæson 2 har den smukke Jackie Navarro været en del af den glamourøse realityserie ‘Forsidefruer’. Men samtidig med at hun er en af dem med flest sæsoner bag sig, er hun også en af de freuer, der har været indblandet i mindst drama.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Godt nok var Jackie involveret i en stor konflikt med Sarah Louise, der var med i ‘Forsidefruer’ til og med sæson 4. De to realitybabes endte med at blive uvenner i programmet og taler fortsat ikke sammen. Uvenskabet opstod blandt andet, fordi Jackie mente, at Sarah Louise var for grov i sine udmeldinger om hende.

Siden har Jackie holdt sig mere neutral. Det formåede hun endda også at gøre, da den store konflikt mellem Janni og Amalie stod på.

LÆS OGSÅ: Realitybabe om transkønnet kæreste: Han er mere mand end nogen anden

Jackie Navarro. (Foto: Janus Nielsen.)

Men nu fortæller hun, at man som seer af ‘Forsidefruer’ snart vil komme til at opleve hende sige fra. Sæson 8 og 9 er færdigoptaget, og ifølge Jackie er det i sæson 9, at hun igen bliver en del af dramaet. Hun kan af gode grunde ikke afsløre, hvad det handler om.

LÆS OGSÅ: Efter stor sorg: ‘Vild med dans’-par forsøger igen 

– Man vil se mig give den lidt mere gas i den sæson. Det er en rar følelse at sige fra. Også fordi jeg ikke vil have, at folk tror, at jeg er sådan én, der sidder tilbage og bare tager imod. Så jeg kommer til at give udtryk for mine holdninger, fordi jeg bliver blandet ind i noget, der er uretfærdigt, siger Jackie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afvist af TV3: For kedelig

Hun er flere gange blevet blevet spurgt om, hvorfor hun aldrig rigtig blander sig, når bølgerne går højt. Men hun ser ikke nogen grund til at give sin mening til kende, hvis en konflikt ikke har noget med hende at gøre.

– Hvis jeg bliver blandet ind i noget, og det omhandler mig, så siger jeg jo selvfølgelig fra. Men hvis jeg ikke er blandet ind i noget, så har jeg ikke noget behov for at sige fra, og derfor har jeg heller ikke blandet mig i konflikten i de seneste sæsoner. Det har jo været irrelevant for mig, siger ‘Forsidefruer’-stjernen.

Men det er altså først i den niende sæson, der vil blive sendt i 2021, at der igen opstår uenighed hos fruerne. Den nuværende sæson er fyldt med godt humør og bærer præg af, at de seks babes har savnet hinanden og trænger til at få nogle sjove oplevelser sammen efter lang tid i et nedlukket og coronaramt Danmark.

Desuden er alle lettet over og glade for, at Janni og Amalies konflikt endelig er slut.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen skældt ud af TV2: Afbryder ‘Vild med dans’

Læs mere om