'Forsidefruer'-Jackie afslører: Sæson tre bliver ekstra dramatisk - Her & Nu

'Forsidefruer'-Jackie afslører: Sæson tre bliver ekstra dramatisk

Jackie løfter sløret for, at tredje sæson af ‘Forsidefruer’ bliver meget mere dramatisk end de to tidligere sæsoner.

Af Emilie Holm Egebro - 29. april 2018 kl. 14:55

Torsdag aften havde tredje sæson af TV3-succesen ‘Forsidefruer’ premiere på TV3.
I de to tidligere sæsoner har der langtfra været mangel på konflikter og drama mellem de seks kvinder, og Jackie løfter sløret for, at det bestemt også bliver tilfældet i denne tredje sæson.
– Denne sæson er langt værre end de andre rent dramatisk, tror jeg. Og det værste er, at konflikterne på tv virker mindre dramatiske, end de føles i virkeligheden. Altså selvfølgelig virker det dramatisk at se, men når du er i det, så er det fuldstændig absurd sindssygt. Så det føles værre, end det ser ud. Men det bliver jo også klippet meget ned, så du sidder i en dramatisk samtale i meget længere tid, og du ser måske folk råbe bag kameraet. Der sker jo også mange ting bagom. Jeg tror faktisk, de klippet konflikterne ned i programmet, fordi der er for meget drama. Det er sjovt at være med, men der kunne godt være en del mindre drama, fortæller Jackie og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Amalie Szigethy har kysset med kendt Hollywood-stjerne
Jeg hader drama, konflikter og alt, der har med noget negativt at gøre. Derfor er min reaktion, når der kommer noget negativt, ofte meget fraværende. Det er ikke sådan, så jeg bakker nogen op eller råber højt, det gider jeg ikke bruge min tid på. Nogle gange kan jeg godt tænke under ‘Forsidefruer’: “Skete det her virkelig?”. Men heldigvis går der så nogle dage, og man får talt ud om tingene med hinanden. Konflikter er jo også naturlige i hverdagen, der er bare mere af det i ‘Forsidefruer’, men sådan er det åbenbart, når du sætter os seks kvinder sammen. Så sker der noget.
LÆS OGSÅ: Ærlig Tina Lund: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer
Jackie fortæller desuden, at hun er klar over, at folk til tider skal forarges, for at de synes, tv er godt. Hun påpeger dog, at konflikterne i programmet sker helt naturligt, og hun mener, at der sagtens kunne være mindre drama, før at programmet stadigvæk ville være en succes. Desuden skal det tilføjes, at selvom Jackie ikke er vild med drama, er hun meget glad for at være med i ‘Forsidefruer’. 
Se næste afsnit af ‘Forsidefruer’ torsdag klokken 20.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Jackie efter skilsmissen: Sådan har jeg det
LÆS OGSÅ: Gunnvør efter barn nummer tre: Sådan er mit og Olivers forhold nu