'Forsidefruer'-babe scorer grevinde Alexandras eks - Her & Nu

'Forsidefruer'-babe scorer grevinde Alexandras eks

Reality-babe har ekstra god grund til at smile for tiden, hun er nemlig faldet for Martin Jørgensen.

Af Nikolaj Vraa - 13. november 2019 kl. 07:24

De sidste par uger har Martin Jørgensen, 41, og Gunnvør Virgarsdóttir, 37, svævet på en lyserød sky. HER&NU har flere gange set parret sammen i det københavnske natteliv, hvor der ikke har hersket nogen tvivl om, at de er et nyt par. Noget de gang på gang har understreget med søde kys og kærlige kram, selvom de har vidst, at mange øjne hvilede på dem. 
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
Og i fredags løb HER&NU på dem igen – denne gang på cocktailbaren og natklubben Dandy i Dronningens Tværgade. Hverken Martin Jørgensen eller Gunnvør Virgarsdóttir ønskede dog at kommentere på deres forhold. 
Det er halvanden måned siden, HER&NU kunne fortælle, at Martin Jørgensen og Eva Harlou i al fredsommelighed havde brudt med hinanden efter fire års forhold. De blev kærester, efter Martin i 2015 blev skilt fra grevinde Alexandra efter otte års ægteskab. 
LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os
– Om end jeg synes, at det hører privatlivet til, bekræfter jeg hermed, at Eva Harlou ikke danner par med Martin Jørgensen og ikke har gjort det længe, sagde Harlous manager, Salli Mortensen, i den forbindelse. 
Gunnvør Virgarsdóttir, der er en af stjernerne i TV3’s succesfulde ‘Forsidefruer’, har tre børn med Oliver Bjerrehuus, som hun indtil for et par år siden var i et turbulent on/off-forhold med. Deres udfordringer har man blandt andet kunnet følge i realityshowet ‘Olivers kamp’, der kørte i to sæsoner, i ‘Blind tillid’, hvor det tidligere par talte ud til Bubber, og ikke mindst i ‘Forsidefruer’, hvor Oliver også har medvirket i et par episoder. 
LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!
Det er spændende, om Martin Jørgensen også dukker op i ‘Forsidefruer’. Optagelserne til sjette sæson er netop overstået med optagelserne af et talkshow, hvor Jakob Kjeldbjerg som vært har konfronteret fruerne med den ballade, der har været i de nye afsnit. 
Se alle de eksklusive billeder af Gunnvør og Martin i det nyeste nummer af HER&NU, som er på gaden i dag, onsdag.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-krigen fortsætter: De er ikke mine veninder