'Forsidefruer'-babe og 'Bagedyst' vinder i nyt tv-program

En stjernespækket firkløver indtager ‘Til middag hos’ i aften.

Af Louise Vilsbøl - 4. november 2019 kl. 7:24

I denne uges ‘Til middag hos’ er det forfatter og blogger Annemette Voss, komiker Dan Andersen, model og forsidefrue Jackie Navarro og tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, der udfordrer hinanden om at vinde titlen som den bedste vært og dermed vinde 10.000 kr. til velgørenhed.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
I aftenens afsnit inviterer Annemette Voss indenfor, og hun fortæller om de svære valg, hun har truffet, karrieremæssigt, efter ‘Den store bagedyst’. Annemette sætter gæsternes kreative udfoldelse på prøve og afslører, hvordan hun på utraditionel vis mødte sin nuværende mand.
I tirsdagens afsnit løfter Dan sløret for, at han nu som snart 40-årig, har drømmen om parcelhus, ligusterhæk og børn, og så fortæller Dan om, hvordan han for mange år siden blev indlagt på psykiatrisk hospital, og hvordan det påvirker ham den dag i dag.
LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen
Onsdag inviterer Jackie Navarro gæsterne indenfor i sin strandvejsvilla i Nordsjælland, hvor de bogstavelig talt for sand under neglene. Jackie fortæller om sit vilde jetset liv, og hvordan hun har fundet roen som mor. Sidst men ikke mindst bliver der diskuteret plastickirurgi, og Allan bliver pludselig ansvarlig for, hvorvidt Annemettes bryster skal være større eller forblive, som de er.
Ugen rundes af, når Allan inviterer indenfor i sit sommerhus til en aften der emmer af dansk sommeridyl. Allan fortæller om, hvorfor han valgte at flytte langt væk fra sine to ældste børn, og hvordan det er at bo så langt væk, når livet rigtig gør ondt. Gæsterne får også en forsmag på Allans store passion for coaching, og så går Allans hjemmelavede flødeboller ikke helt ubemærket hen.
LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!