'Forsidefruer'-babe skal have flere børn - Her & Nu

'Forsidefruer'-babe skal have flere børn

Amalie har en drøm om, hvordan det skal være, når hun skal have sit næste barn.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. februar 2020 kl. 18:55

28-årige Amalie Szigethy er enlig mor til Josephine, og hendes datter er noget af det bedste, der er sket for hende. Derfor er hun ikke i tvivl om, at hun skal have flere børn. Spørgsmålet er, hvornår og hvordan.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson og kæresten Tommy: Sådan mødtes vi
– Jeg skal have flere børn. Der er ingen tvivl om, at jeg elsker børn, og derfor skal jeg selvfølgelig have flere. Det har jeg heller ikke lagt skjul på – heller ikke i ‘Forsidefruer’. Der er jo mange måder at gøre det på, og om det så skal være med en donor eller en mand, det ved jeg jo ikke, siger stjernen fra ‘Forsidefruer’ til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Hvad sker der under lagnerne?
Ønsket om at være gravid og det at blive mor er gået i opfyldelse – men der er stadig noget, som Amalie føler, at hun i sin graviditet er gået glip af.
–  Selvfølgelig ønsker jeg mig, lige som de fleste andre kvinder gør, at få en mand, som jeg kan få et barn sammen med. Én, som vil være der og elske mig. For mig ville det kunne være helt vildt dejligt at gå igennem en graviditet med en mand ved min side. Det vil jo være helt vildt at prøve, for det havde jeg jo ikke, da jeg var gravid med Josephine. Så det er, hvad jeg drømmer allermest om.
LÆS OGSÅ: Anna viser besked-korrespondance: Her er, hvad der skete mellem Casper og jeg 
Josephine blev født i juli 2016, og hun så sin far for første gang, da hun var otte måneder gammel. Det skyldtes, at der var voldsomt drama mellem Amalie og Mikkel, der beskyldte hinanden for blandt andet løgn, utroskab og stofmisbrug, og Mikkel måtte igennem statsforvaltningen for at få lov til at tilbringe tid med sin datter. Det er dog et afsluttet kapitel, og Mikkel og Amalie har tilgivet hinanden 100 procent.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
Selvom Amalie har et brændende ønske om at få et barn med en mand, der er der for hende under fødslen og resten af livet, så ved hun også, at hun er tilpas ung til ikke at have travlt.
– Jeg kunne sagtens finde på at få hjælp fra en donor til at få et barn, hvis det om nogle år endnu ikke er sket, at jeg har fundet en mand. Men jeg siger også til mig selv, at jeg nogle gange burde slappe lidt af og huske på, at jeg er stadig ung. Det er jo ikke, fordi jeg er fyrre, fed og færdig. Jeg kan stadig nå at finde en kæreste, siger hun.