'Forsidefruer'-babe har vundet fornem pris - Her & Nu

'Forsidefruer'-babe har vundet fornem pris

Karrieren kører på skinner for ‘Forsidefruer’-baben, som nu kan kalde sig Danmarks bedste.

Af Louise Vilsbøl - 8. august 2019 kl. 09:09

Den smukke ‘Forsidefrue’ Tina Lund kan næsten ikke få armene ned i de her dage. I fredags deltog hun i Absolute Awards, som er et Awards Show, der hylder danske ryttere, og hun endte med at vinde den prestigefyldte pris som ‘Årets Rytter’. Det betegner hun selv som en af de største begivenheder i år.
LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig
– Det er en meget betydningsfuld og særlig pris for mig at blive tildelt, da jeg har modtaget prisen på baggrund af alle mine gode resultater, der samlet har været i løbet af året i Dubai. Det er ikke bare én præstation, der bedømmes ud fra, og det er en enormt stor anerkendelse og bekræftelse af, hvor godt det er gået min karriere hele året – og også, hvor godt det stadig går. Jeg er simpelthen så stolt, skriver Tina Lund på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører nyt ‘Forsidefruer’-drama: Nu tager jeg afstand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Allan Nielsen blev rørt til tårer.

LÆS OGSÅ: Amalie om Gunnvørs børns exit i ‘Forsidefruer’: Jeg forstår beslutningen
– Det er første gang, at man i Danmark afholder en prisuddeling som denne, og jeg håber, at det bliver en tradition i fremtiden, hvor ryttere, hesteejere, sponsorer og hestepassere fortsat vil blive anerkendt for deres arbejde igennem et helt år – år for år. Det er arrangeret af Absolute Horses og er et virkelig godt initiativ.
Tina Lund sætter altså en tyk streg under sit comeback i hestesporten, efter hun har fået børn og viser, at hun stadig er i sit livs form og slet ikke færdig med karrieren indenfor sporten med heste.
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
Se videoen fra Award Showet, hvor man kan se nogle af Tina Lunds præstationer herunder.