‘Forsidefruer’-babe fortæller nyt om kærligheden

Stjernen fra ‘Forsidefruer’ har modtaget lidt af en kærlighedserklæring. Det er ikke så ofte, hun får så romantiske beskeder.

Af Caroline Grønne Wigdal - 4. marts 2021 kl. 13:00

Tilbage i juli har Janni Ree og Gunnvør Virgarsdóttirs en meget dramatisk dag på Grenen, hvor de er vidne til, at en lille sæl bliver skudt.

Men herefter sænker freden sig heldigvis en smule, da de to fruer er ude for at nyde en sommeraften i Skagen. Deres snak falder på kærligheden, og Janni vælger at åbne op om en meget fin besked, som hun har modtaget fra Karsten Ree.

LÆS OGSÅ: Så du det? Martin Jensens forlovede med i ‘X Factor’

Måske er han især i sit følsomme hjørne den dag, da der på det tidspunkt er kort tid til, at han skal opereres på grund af celleforandringer.

– Karsten værdsætter mig altid, når jeg er væk. Det er lige som om, at der værdsætter han mig. Lige så snart jeg er ude af døren, så kommer alle hjerterne – og han savner og elsker mig. Når jeg går hjemme, så er jeg bare en selvfølge, fortæller Janni i det nye afsnit ‘Forsidefruer’.

Fordi der ikke så ofte kommer den slags søde beskeder og små kærlighedserklæringer fra Karsten, så sætter Janni ekstra meget pris på, når de endelig dukker op.

LÆS OGSÅ: Thomas Blachman åbner op: Det er en stor sorg

– Det er jo sødt, når han endelig åbner op. Så får man jo lige det der varme, siger Janni til ‘Forsidefruer’-veninden Gunnvør.

Hun har dog ikke så travlt med at sende søde ord retur.

LÆS OGSÅ: LISTE: De kendtes specielle børnenavne

Herunder kan du høre Janni læse beskeden op. Se hele afsnittet på Viaplay og på TV3 i aften klokken 20.00.