‘Forsidefruer’-babe er blevet gift

Ved en smuk og meget privat kærlighedsceremoni sagde parret ja til hinanden

Af Louise Vilsbøl - 20. september 2021 kl. 16:53

Det er ti år og to børn siden, Tina Lund og Allan Nielsen sagde ja til hinanden for første gang, men nu har de altså gjort det igen. Det afslører Tina Lund på Instagram, hvor hun deler billeder og detaljer fra parrets store dag.

LÆS OGSÅ: Ung mors datter er indlagt: Vi er meget bange for at miste

– 10 års bryllups dag havde Allan og jeg d. 20 august. Vi valget at fejre det med vores Lilly og Louis. Vi fik sagt nogle ord til hinanden, og det var meget romantisk og specielt. Jeg har drømt om længe, at vores børn skal mærke/ se vores kærlighed til hinanden, udover den de ser til hverdag. Mærke at vi holder sammen i med og modgang som familen, skriver Tina og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtiden.

– Louis så på mig som aldrig før. Han sagde, han aldrig havde set mig så smuk før. Så sødt. Plus han fik lige tårer frem, da jeg sagde nogle ord til ham. De var jo ikke født, da vi blev gift for 10 år siden. Jeg er sikker på, ingen af os glemmer denne gang Ibiza. Vi var kun 9 mennesker tilstede. Meget småt og intimt. Lige det jeg ville.

Det lyder altså ikke som om, at tv-holdet og de andre ‘Forsidefruer’ har været med til brylluppet, som vi altså ikke får at se på tv-skærmen. Man kan til gengæld se de smukke billeder på Tinas Instagram-profil.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Lund (@tinalund)