'Forsidefruer'-babe afslører familieforøgelse - Her & Nu

'Forsidefruer'-babe afslører familieforøgelse

Lykken er stor hjemme hos Janni, hvor 2020 byder på en familieforøgelse.

Af Louise Vilsbøl - 13. januar 2020 kl. 09:05

Janni Ree er alderspræsident i ‘Forsidefruer’, men til trods for det er det nu hende, der har haft mest gang i familieforøgelserne i programmet. I august 2017 blev hun farmor for første gang, og nu afslører hun, at lykken tilsmiler hende endnu en gang i det nye år.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk tog hjem efter to dage: Savnet blev for stort
– 2020’s første velsignelse – Jeg kan glædeligt dele med jer, at mit næste barnebarn er på vej – og det er en lille dreng, skriver Janni Ree på Instagram til et billede af sig selv og barnebarnet Alexander, som altså er godt 2,5 år gammel.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører ny kæreste: Kendt fra tv
Han kan nu se frem til at blive storebror, når hans mor, Sarah, nedkommer med endnu en søn senere i år. Det er Jannis søn, Victor, der inden længe bliver far til to, og Janni har altså endnu til gode at få titlen som mormor, som kommer, hvis hendes datter, Nathalie, bliver mor på et tidspunkt.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe og ‘Bagedyst’-vinder i nyt tv-program
Hvor Janni både har sin blog sammen med datteren og deltog i programmet ‘Divaer på discount’ sammen med Nathalie, så har hendes søn altid levet en mere tilbagetrukket tilværelse og er altså ikke en del af mediebilledet.
Se det skønne billede af Janni og barnebarnet, hvor hun afslører nyheden HER.
DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn