'Forsidefrue' afslører familieforøgelse - Her & Nu

'Forsidefrue' afslører familieforøgelse

Et par små fødder har meldt deres ankomst hos en af ‘Forsidefruerne’.

Af Louise Vilsbøl - 3. august 2017 kl. 07:25

I sidste sæson af ‘Forsidefruer’ var der babystøv hos Gunnvør, som ventede sit tredje barn. I den kommende sæson af programmet, som endnu ikke er blevet bekræftet af TV3, er det en anden af fruerne, der vil shoppe babytøj. I går kunne Janni Ree nemlig vise sit første barnebarn frem.
– Jeg er blevet farmor, skriver hun efterfulgt af et hjerte og ordene “største gave” samt nogle hashtags, som afslører, at det er en lille dreng, som Janni allerede er dybt forelsket i.
Det er Jannis søn, Victor på 25, og hans kæreste, Sarah på 26, som i går blev forældre til den lille smukke dreng, der kan ses på billedet nederst i artiklen. 47-årige Janni kan altså nu høste en af frugterne ved at have været ung mor, idet hun må siges at være en særdeles ung og smuk farmor.
Sarah havde termin 2. august, og det vides endnu ikke, hvad deres Jannis barnebarn skal hedde, på Instagram går han under kaldenavnet “Baby A”, så forældrene har formodentlig et navn klar.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise single: Alenemor til tre
SE BILLEDET: Er Christiane gravid igen?
Har ikke talt sammen i flere år
Selvom alt var kærlighed, da Janni i går mødte sit barnebarn for første gang, har forholdet mellem hende og sønnen ikke altid været godt. Da Janni var i retten tilbage i januar 2012, vidnede hendes dengang 18-årige søn mod hende, og nogle måneder forinden havde de et opgør på en natklub i København, da de begge deltog i en fest i anledning af Frederik Fetterleins biografi ‘Forført’, som netop var blevet udgivet.
– Min søn gav mig fuckfingeren og begyndte at gå rundt til mine veninder og andre gæster og fortælle, at jeg har banket ham og udøvet psykisk vold mod ham. Det er helt hen i vejret. Jeg er dybt rystet. Min søn kom senere direkte hen til mig og hældte et stort glas ud over mig, sagde Janni dengang til Ekstra Bladet.
Janni mente, at hendes eksmand hjernevaskede sønnen, og der gik flere år efter retssagen, hvor hende og Victor to ikke talte sammen. Men i 2014 fortalte Janni til avisen, at de var blevet genforenet og havde et bedre forhold, og det ser ud til, at den nyslåede farmor stadig er en del af sønnens liv.
LÆS OGSÅ: ‘På røven i Nakskov’-Ib starter nyt firma med sønnen
LÆS OGSÅ: Forarget Sarah Louise taler ud: Det så du ikke i ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea og Bent kæmpede om datteren: Her er udfaldet
LÆS OGSÅ: ÅRH: Så sød er Oliver og Gunnvørs søn

Jeg er blevet farmor❤️største gave#happyday #inlove#little #boy ?

A post shared by Janni Ree (@janniree_) on


LÆS OGSÅ: Sarah Louise om Amalie: Hun er en tosse fra ‘Paradise’ på 12 år
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.