Forsidefrue advarer ny deltager: Det er noget helt andet - Her & Nu

Forsidefrue advarer ny deltager: Det er noget helt andet

Der er forskel på virkeligheden og tv, lyder det fra Amalie.

Af Kenth G. Madsen - 3. februar 2019 kl. 10:55

Det emmede lidt af sol og sommer i vinterkulden, da letpåklædte ‘Forsidefruer’ indtog den røde løber ved TV-Prisen 2019 på Tivoli Hotel i København.
De dejlige damer holdt sig ikke tilbage på denne festlige aften, hvor der blev grinet lystigt efter en veloverståede tur til Dubai med optagelser til femte sæson af den populære TV3-realityserie. Jackie Navarro, Jannie Ree og Amalie Szigethy blev ledsaget af den nye pige i klassen, Karina von d’Ahé, der afløser Sarah Louise Christiansen, når serien folder sig ud til foråret.
LÆS OGSÅ: Forsidefruens hårde tid: Jeg har lyst til at græde og kaste op

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Amalie godt kunne bruge en brugsafvisning.


LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babes datter går i sin mors fodspor
– Hun er smadder sød, og det er faktisk gået godt, mente Jannie Ree, mens Amalie Szigethy til gengæld var lidt spændt på, hvordan seerne modtager det nye medlem.
– Jeg glæder mig til at se, hvordan hun virker på skærmen. Det er nemlig noget andet at være på tv end optræde i virkeligheden. Det ved vi alle sammen, formanede det yngste medlem af tøsekliken.
Det vides ikke, hvornår den nye sæson af ‘Forsidefruer’ får premiere, men det bliver formentlig i løbet af foråret på TV3.
LÆS OGSÅ: Janni Ree indrømmer kæmpe bommert: Det var en ommer