Forsidefrue åbner op: Derfor er jeg familiens sorte får

Reality er i mange verdner ikke noget, der kan forenes med ordene faglighed og seriøsitet. Gunnvør åbner i aften op om, hvordan livet ikke altid går efter egne eller andres forventninger.

Af Nadja Josephine Arpe - 19. oktober 2021 kl. 19:15

I dagens afsnit af ‘Til middag hos’ er det Gunnvør Dalsgaards’ tur til at være vært. Her skal hun både stå for et godt værtskab, treretters menu og underholdning for sine tre meddeltagere: Tidligere chefredaktør for Ekstra Bladet Poul Madsen, skuespillerinde Trine Appel og influencer Daniel Hoff.

Under middagen åbner forsidefruen op. Hun fortæller om bagsiden ved at lave reality-tv, og om hvordan hendes karrierevalg skiller sig markant ud fra hendes familiemedlemmers.

– Jeg er det sorte får i familien, fortæller Gunnvør, og uddyber:

– Min bror er læge, og én er polit.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg føler mig totalt brugt

Ifølge Gunnvør, har realityverdenen suget hende til sig, dengang hun var vildt forelsket i modellen Oliver Bjerrehuus. Hun blev først kendt som hans kæreste, så hans ekskæreste, og senere valgte hun at blive en del af forsidefruerne, for at vise den rigtige Gunnvør frem – uden Oliver.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tilbage på bloggen

Selvom både hun og Oliver har levet et glamourøst liv på forsiden af de kulørte blade, ønsker hun ikke, at hendes børn skal følge deres fodspor. Reality var oprindeligt heller ikke en karriere, som hun havde forudset for sig selv, og hun håber også på, at hun i fremtiden kan skifte retning.

– Det har hele tiden været meningen, at jeg skulle noget andet. Og det vil jeg gerne. Noget, jeg kan være stolt af, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

Men hun skal bare lige finde ud af, hvad noget andet skal være.

Se klippet, hvor Gunnvør åbner op om at være ‘det sorte får’. Se hele afsnittet på Viaplay.