Forlovelsen brast: Emma giver ny status

Lige da det hele så allermest romantisk ud, gik det galt. Nu har Emma fået bruddet lidt på afstand og giver en status på, hvordan hun har det.

Af Caroline Grønne Wigdal - 3. februar 2021 kl. 19:25

2020 fik en trist afslutning for den 24-årige ‘Ex on the Beach’-deltager Emma Josefine Anesen, der måtte gå ind i det nye år som single.

Otte måneder tidligere så det hele ellers så fint og rosenrødt ud, da hendes tidligere kollega, Oliver Vestergaard, havde friet til hende på en strand i Skagen, og hun havde givet ham et ja.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor giver sin side af sagen: Derfor forlod vi programmet

I dag er det hele kommet lidt på afstand, og den nordjyske babe har igen fået det godt. Men derfor har hun alligevel brug for at begynde helt på en frisk og slette nogle af minderne fra fortiden med Oliver.

Det er en af grundene til, at hun er flyttet.

– Jeg trængte til en ny start, og så er der ikke mange penge til huslejen, når man er på SU, så jeg er flyttet i studiebolig. Jeg trængte til, at der skulle ske noget nyt og at komme væk fra de gamle minder i den lejlighed, jeg havde før, og skabe nogle nye, dejlige minder i den her, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Jeg har fået en kæreste

Selvom et brud er hårdt, så har livet taget en positiv drejning hos ‘Ex on the Beach’-deltageren fra sæson 1 og 4.

– Jeg har det faktisk godt nu. Det bliver bedre og bedre for hver dag, siger Emma.

Da forlovelsen blev afbrudt, ønskede hverken Oliver eller Emma at udtale sig om, hvad der var sket. Men Oliver forklarede kort, at det skete af private årsager.

De to blev kærester i marts sidste år og boede sammen i en lejlighed i Aalborg, hvor de sparrede sammen til brylluppet. Men nu er det hele altså et afsluttet kapitel, og Emma er begyndt på et nyt.

LÆS OGSÅ: Gravid ‘MasterChef’-dommer: Flytter sammen med kæresten

LÆS OGSÅ: TV-vært dømt for at sende tæskehold mod eks

Læs mere om