Forlader programmet: Reality-deltagere bryder reglerne

‘Singletown’-baben forklarer, hvad hun oplevede, der skete under optagelserne. Det var grunden til, at hun sammen med sin kæreste kunne afvige fra reglerne.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. september 2020 kl. 9:53

Søndag så vi Naja og Amil i en kærlighedstest i ‘Singletown’, og parret tog to forskellige valg, da de stod overfor hinanden i testen, som skulle afgøre, om de kunne tage hjem, eller om de skulle fortsætte med at bo hver for sig og leve som singler.

I kærlighedstesten har parrene kun mulighed for at forlade programmet, hvis de begge vælger at vise hinanden en æske med et hjerte i. De ved ikke, hvad den anden vælger, og hvis én af dem viser en tom æske, skal de forblive i ‘Singletown’ og fortsætte parforholdsprøven.

LÆS OGSÅ: Reality-babe var iskold på tv: Sådan følte hun i virkeligheden

I det seneste afsnit af programmet valgte Amil først en tom æske, hvorefter han lavede sit valg om, da han så Najas valg. Og det kan man normalt ikke ifølge programmets regler. Det fortæller Naja.

Naja og Amil. (Foto: Anthon Unger)

Følte sig udenfor

– Der skete nogle ting derinde, som gjorde, at vi skulle blive enige. Noget jeg ikke kan komme nærmere ind på, siger hun til Realityportalen og sætter alligevel nogle ord på episoden:

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?

– Jeg havde det ikke godt inde i lejligheden. Ikke fordi, de andre deltagere ikke var søde, for det var de! Jeg kunne sagtens snakke med dem, men jeg følte ikke rigtigt, at det gjaldt omvendt. De var meget højlytte og snakkede hele tiden højere end den anden og afbrød. Jeg er ikke en person, som bare afbryder, når folk snakker. Eller snakker højere, når jeg har noget at sige. Jeg kommer ikke bare ind og afbryder, hvis to mennesker sidder og har en samtale. Sådan er jeg bare ikke som person, forklarer Naja.

Hun følte sig som det tredje hjul blandt pigerne, Christel og Samira.

– De gik meget sammen, snakkede meget sammen og havde det sjovt. Og ja selvfølgelig skal jeg da bare snakke, men følte bare ikke rigtig jeg kunne komme ind til dem på samme måde, som de kom ind på hinanden, siger Naja ærligt.

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmål

Derfor valgte hun at vise Amil en æske uden et hjerte i. Og han vidste ikke noget om hele baggrunden for hendes valg, som jo faktisk var, at hun følte sig udenfor. Og så var hun desuden også blevet afklaret omkring, at det var Amil, hun ville være sammen med, og hun havde derfor slet ikke lysten til at tage på date med andre fyre.

Da hun så, at Amil havde valgt den tomme æske, blev hun først helt knust.

– Jeg blev utrolig ked af det, men han vidste selvfølgelig heller ikke, hvorfor jeg viste ham hjertet. Hvis han vidste det, så er jeg næsten sikker på, at han ville vælge hjertet med det samme. Men jeg blev virkelig glad, da han så viste mig hjertet efterfølgende, siger Naja.

Hun troede først, det var en joke, at æsken var tom, og at det hele tiden var meningen, han skulle vælge hjertet. Det er først efterfølgende, hun har fundet ud af, at det var hans oprigtige valg at vise hende en tom æske. Det fandt hun ud af ved at spørge ham, men det ser man ikke i programmet i ‘Singletown’.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniackis svigermor afslører: De får et smukt barn