Forholdet under pres

Philine er træt af at gøre alting selv og kunne godt tænke sig, at Bendtner var sødere mod hende. Bendtner mener, at hun skaber sig.

Af Lærke Stræde - 21. januar 2021 kl. 15:21

Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff er et af de fire kendte par, som har kastet sig ud i en flugt i 10 dage i programmet ‘Jaget vildt’, hvor de er eftersøgt og jagtet af nogle af Danmarks dygtigste efterforskere.

Kendisparret er under et stort pres, og det sætter sine spor på overskudskontoen, der er helt i bund hos begge.

LÆS OGSÅ: UH! Nu giver Samira ny status på kærligheden

I det seneste afsnit af programmet er Philine utilfreds med, at Bendtner hele tiden beder hende om at gøre ting i stedet for selv at handle. Bendtner er omvendt træt af kærestens dårlige humør, som ifølge hende selv netop bunder i, at Bendtner ikke er sød nok ved hende.

– Phil, nu stopper du med at være sådan en taber, lyder det fra Bendtner, efter at han lige har bedt hende lade være med at skabe sig.

– Jeg synes ikke, vi har haft et særlig godt samarbejde. Jeg synes, du har bedt mig om at gøre ting, og så kan du finde på at blive sur på mig, når jeg for første gang bliver lidt stædig, siger Philine.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen

Presset påvirker tonen

Fodboldspilleren og modellen er kendt for deres hårde jargon og drillerier, og bølgerne går da også højt, når de diskuterer. At kaste sig ud i den vildeste omgang af ‘politi og røvere’ på åben skærm lægger ikke just et mindre pres på kendisparret.

– Det er klart, at tonen ikke er den bedste lige nu. Vi er begge to i en presset situation. Vi bliver holdt øje med 24/7. Det ville sgu da være underligt, hvis det hele bare var happy days, lyder det fra Bendtner.

LÆS OGSÅ: Stenrige Jesper Buch: Jeg mangler ikke noget

Se klippet herunder, hvor Bendtner og Philine skændes, og se det fulde afsnit af ‘Jaget vildt‘ på discovery+ på torsdag klokken 10

 LÆS OGSÅ: Stor redningsaktion i Lene Beiers have