Forelsket reality-par afslører: Vi bor mere eller mindre sammen

I går, torsdag, havde reality-deltagerne Amalie Kronil og Nicklas Bust dannet par i seks måneder – og kærligheden blomstrer fortsat.

Af Emilie Holm Egebro - 22. april 2016 kl. 11:50

I oktober blev det afsløret, at den storbarmede ‘Paradise’-babe Amalie Kronil og ‘Bikini Island’-hunken Nicklas Bust havde fundet sammen. I går kunne parret fejre, at de havde dannet par i seks måneder, og selvom de endnu ikke har fået fælles adresse, så er det tæt på.
– Vi bor mere eller mindre sammen, men jeg har stadigvæk min lejlighed i Fredensborg. Vi er mest i Nicklas’ hus, som ligger lidt udenfor Køge. Faktisk er jeg kun hjemme i lejligheden højst en dag om ugen, men mine veninder er jo i Fredensborg, så synes, at det er rart, at vi har et sted at være sammen, når jeg endelig er hjemme, siger Amalie til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Det hele går super godt mellem os, og vi har virkelig fået en skøn hverdag op at køre sammen. Vi har lidt travlt for tiden med begge vores firmaer, men det er jo bare virkelig godt. Jeg har fået mange trofaste kunder i min forretning ‘Frk. Hot’, så det er bare vildt fedt.
I dag har Amalie 22-års fødselsdag, så i morgen lørdag står den på stor fest.
Se billeder af Amalie og Bust øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan så Amalie Kronil ud før ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Amalie Kronil: Jeg vil gerne have større bryster
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.