Forelsket 'Paradise'-par: Nu med fælles lejlighed

Nadia og Malte er flytttet sammen, og engang i fremtiden bliver to til tre eller fire.

Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 18. november 2014 kl. 10:25

Malte Castro faldt for Nadia Mayland Stenberg på ‘Paradis Hotel’, men Nadia var knap så sikker på, at det skulle være de to. Hjemme i Danmark fik Malte dog overbevist hende om, at de skulle danne par. Siden er kærligheden blomstret, og nu er de to paradisoer flyttet sammen.
– Jeg boede hos Nadia og hendes familie i tre måneder, og nu har vi lige fået vores egen lejlighed i Glostrup. Den er super lækker. Vi har boet her nogle dage, så vi skal stadig lige have købt de sidste ting, så vi kan komme helt på plads, siger Malte til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Se Kim Novaas kærlighedstatovering
Opvejer hinanden godt
Parret er rigtig glade for endelig at bo sammen. Deres forskelligheder gør, at tingene fungerer.
– Malte er god til det med økonomi og til at holde et budget. Jeg er en typisk pige, der er lidt for god til at bruge penge, så det er godt, at jeg har ham. Så er jeg til gengæld god til de lidt mere huslige pligter, fortæller Nadia.
Malte har bemærket, at det er ham, som er den økonomiskansvarlige.
– Nadia har ikke dårlige, men derimod dyre vaner. Servicen skal eksempelvis være Royal Copenhagen, alt andet er ikke acceptabelt, griner han og tilføjer:
– Men jeg elsker hende højere end noget andet, så jeg overlever nok de dyre vaner, så længe det ikke tager overhånd. Og hvis det gør, så åbner jeg skam også munden fyldt med utilfredshed omkring prisen.
Nadia har intet imod at afsløre Maltes dårlige vaner. Han er nemlig lidt af et rodehoved i forhold til hende selv, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-parret: Vi skal have kærlighedstattoo
Børn kommer
Hvornår lejligheden i Glostrup får børn som fast inventar, ved parret ikke, men én ting er sikkert. Børn, det kommer der.
– Børn er helt sikkert noget, som vi begge ønsker engang i fremtiden, siger Nadia, mens Malte uddyber:
– Børn er helt sikkert et taleemne i forhold til fremtiden. Vi er begge to super glade for børn, og vi er fast besluttede på at få en enkelt eller to i fremtiden.
LÆS OGSÅ: Line Sofie: Er jeg gravid?
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.