Forelsket Fie Laursen afslører familieforøgelse: Mit hjerte smelter af glæde

Fie Laursen er en meget lykkelig kvinde i øjeblikket.

Af Jonas Sand - 19. februar 2019 kl. 7:25

Det var en glad Fie Laursen, der sidste uge vendte tilbage til de sociale medier. Her kunne hun fortælle, at hun var blevet forelsket, og efterfølgende bekræftede hun over for Realityportalen, at hun har fået sig en kæreste. Dagen efter viste hun stolt 23-årige Frederik Skovbjerg frem.
SE BILLEDERNE: Her er Fie Laursens kæreste
LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se et vildt hundehus, der kostede svimlende 100.000 kroner at få lavet.


SE VIDEOEN: Fie Laursen bliver skidt i hovedet
LÆS OGSÅ: Rasende Lenny taler ud efter bruddet: Jeg føler mig så dum og til grin
Men det er ikke kun den nye kæreste, der gør Fie Laursen glad for tiden. Hun har nemlig også fået endnu et medlem til familien, der indtil nu har talt hende selv og hunden Lucky, som bloggeren adopterede fra de rumænske gader sammen med ekskæresten Frederik Valeur. Hun har nemlig adopteret hunden Milo.
– Jeg har i mange måneder drømt om at adoptere endnu en gadehund, og nu er det blevet en realitet. Fra samme sted i Rumænien, som Lucky kommer fra, har jeg fundet denne lille stjerne, skriver hun på Instagram og fortsætter:
– Milo, min lille skat, du skal aldrig mere frygte kulde, sult eller onde mennesker, for din mor vil passe på dig – og du har en bror, som glæder sig til, at I skal lege sammen hver dag (psss… Han hedder Lucky). Mit hjerte smelter af glæde for at kunne redde endnu et liv samt få beriget mit med endnu mere kærlighed, jubler hun.
LÆS OGSÅ: Børn med ekskærestens bror: Sådan går det ‘De unge mødre’-Stephanie i dag
LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg kæmper for at blive clean
Herunder kan du møde Fie Laursens nye hund:


LÆS OGSÅ: Trist Princess Natascha om sønnen Miso: Det kom som et kæmpe chok!
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye paradisoer

Læs mere om