Forelsket David Lee: Sådan mødte jeg Caroline

Basketstjernen fortæller om det første møde med sin store kærlighed.

Af Caroline Grønne Wigdal - 15. august 2020 kl. 12:55

Nu åbner David Lee, der er tidligere basketballspiller på NBA-holdet Golden State Warriors, op om, hvordan han mødte Caroline Wozniacki.

– Jeg mødte Caroline, da jeg spillede en kamp for Boston Celtics i Miami, fortæller basketstjernen i det nye reality-program ‘Klædt af mod toppen med familien Wozniacki’.

Efter kampen havde spillerne et par dages fri, som de kunne bruge til at slappe af og opleve Miami, inden den næste kamp. I samme periode var Caroline i Miami for at træne til tennisturneringen Australien Open.

LÆS OGSÅ: WOW! Se hvor hurtigt Caroline Wozniacki giver op

De to sportsstjerner har nogle fælles venner, og derfor endte de til den samme middag med at sidde ved siden af hinanden.

– Og resten er historie, siger David Lee.

Den 15. juni 2019 blev parret gift i Toscana. Alle i familien er glade for, at det lige var David, som Caroline sagde ja til den dag.

LÆS OGSÅ: Vild udfordring: Caroline og Piotr Wozniacki i helt nye roller

– David er bare god for familien, for han kan sætte sig ind i de forskellige situationer. Han kan sætte sig ind i min fars, min mors, Carolines og min egen situation. Og han er god til at mingle med os alle sammen, siger Patrik Wozniacki.

I klippet fortæller Caroline, hvad hun er forelsket i ved David Lee. Se hele afsnittet, der er tilgængeligt på Dplay lige nu.