Forelsket ‘Bachelor’-babe åbner op: Sådan mødte vi hinanden

Uyen fandt kærligheden blot halvanden uge efter, at ‘Bachelor’-eventyret sluttede.

Af Lærke Stræde - 26. juli 2021 kl. 19:58

Uyen Nguyen var en storfavorit i ‘Bachelor’, og det var tydeligt for enhver, at ungkarlen Casper Berthelsen var betaget af den smukke single. Desværre blev hun slået på målstregen af Michaela og Stine, men det betyder altså ikke, at Uyen efterlod sin gode mojo i Grækenland. Blot halvanden uge efter hjemkomsten var der nemlig en anden ungkarl, der blev betaget af den smukke danser, og i dag er de kærester.

Den heldige fyr hedder Daniel Shamitha Bendtsen. Han er akrobat og cirkusautist, og så lever han op til alt, hvad Uyen har drømt om i en partner.

– Han er et utroligt kærligt, omsorgsfuldt, respektfuldt, ydmygt og åbensindet menneske, og så har han virkelig et stort og godt hjerte, fortæller Uyen til Realityportalen og tilføjer, at det især var hans sans for humor, der fangede hendes interesse.

– Han er mega fjollet og skør, og så får han mig til at grine konstant. Det er den bedste følelse, at vi bare kan være os selv, grine helt dybt nede i maven, men samtidig også kommunikere på et højt plan med dybe samler om alt mellem himmel og jord.

LÆS OGSÅ: Casper bryder tavsheden: Michaela taler ikke sandt

Uyen faldt for Daniels humor, og siden er deres kærlighed kun blevet dybere (Foto: Privat)

Dansede sig ind i hendes hjerte

Da Uyen kom hjem fra ‘Bachelor’-eventyret i Grækenland, trængte hun til at prøve noget nyt. Hun besluttede sig derfor for at prøve kræfter med Bachata dansetræning, som er en form for pardans. Daniel var tilfældigvis en af arrangørerne, og han kunne ikke få øjnene fra Uyen.

– Han begyndte at invitere mig til at komme til dans hver uge. Det var hans undskyldning for at se mig. Han insisterede på at tage mig med til nogle privatfester, og derfra begyndte det at udvikle sig. Der opstod pludselig en dyb og magisk connection mellem os, og det har kun udviklet sig endnu større siden, fortæller Uyen.

Uyen og Daniel deler passionen for dans (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Dansk sangerinde kan ikke få børn på naturlig vis

Af den grund var det særligt hårdt at skulle skjule kærligheden for omverden. Programmet ‘Bachelor’ kørte nemlig for fuld skrue derhjemme, og eftersom Uyen var en storfavorit til at vinde Caspers hjerte, måtte hun vente til den bitre ende med at afsløre sin nye kæreste.

– Det har været svært at holde det hemmeligt for omverden, hvor forelsket man har været i syv måneder. Det har været så hårdt og udfordrende for vores forhold at holde det skjult, mens programmet har kørt intenst, fortæller Uyen og fortsætter:

– Jeg har talt alle dage ned til den dag, jeg røg ud af ‘Bachelor’, så jeg endelig ikke skulle kigge mig bag skulderen, hver gang jeg var ude med min kæreste. Det er så befriende endelig at kunne kysse og kramme frit, uden nogen mistænker noget.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører livsændrende hemmelighed

LÆS OGSÅ: WHAT! Mathilde leder efter lejlighed uden Remee