Forarget paradiso: Alt for meget sex på 'Paradise Hotel'

Der sker en hel del under lagnerne i den nye sæson, men det falder bestemt ikke i alles smag.

Af Emilie Holm Egebro - 7. marts 2017 kl. 7:25

Vi går i aften ind i tredje uge af ‘Paradise Hotel’ sæson 13. Torsdagens afsnit sluttede med at brag, da en hel del af årets deltagere havde sex på hotellet.
Der må derfor siges at være gang i årets paradisoer, men det falder bestemt ikke i alles smag, at denne sæson indtil videre har fokuseret så meget på action under lagnerne.

Paradise Hotel

Nathja Pusle deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2013 (Foto: TV3)


– Jeg er selv en af dem, som har haft en ‘Paradise’-kæreste og sex på tv, men jeg synes virkelig, der er en grænse. Jeg er forarget over, at TV3 vælger at fokusere så meget på sex, sex, sex. Hvor bliver taktikken af? Jeg er personligt fan af taktik og det psykologiske i det spil, skriver den tidligere ‘Paradise’-deltager Nathja Pusle på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas fortryder sex
– Jeg er forarget over, at det åbenbart er så almindeligt at give den fuld skrald på åben skærm. Jeg hører tit, at folk fortryder det efterfølgende, og jeg er enig i, at det ikke er særlig klogt. Det er dog forståeligt, at man kan blive forelsket og glemme kameraerne, men ligefrem at give den fuld smadder til højre og venstre – det forstår jeg ikke.
Nathja slår fast, at hun ville elske at komme ned på hotellet og vise, hvordan taktikken virkelig hænger sammen.
LÆS OGSÅ: Philip fortryder sex med Caroline på ‘Paradise’
LÆS OGSÅ: VILDT! Kæmpe sex-boom på ‘Paradise Hotel’
LÆS OGSÅ: Her er ‘Paradise’-deltagernes holdning til hotelsex
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.