Forandringer i ‘Sygeplejeskolen’: Baby med på optagelser

Tingene har ikke været, som de plejer under optagelserne til ‘Sygeplejeskolen’.

Af Amalie Jensen - 6. november 2022 kl. 19:55

I denne sæson af ‘Sygeplejeskolen’ sker der store forandringer for parret Lis og Christian. Og dét er også tilfældet i virkeligheden for de to skuespillere, 34-årige Anna Stokholm og 36-årige Thue Ersted Rasmussen, der begge for nyligt er blevet forældre.

LÆS OGSÅ: Sådan lever Kjeldbjerg under ‘Robinson’

Anna fik i november sidste år sønnen, Ziggy Bob, sammen med sin kæreste, Simon Stenspil.

Da ‘Sygeplejeskolen’ blev optaget tilbage i foråret, var hun altså mor til en kun seks måneder gammel søn.

LÆS OGSÅ: ‘Sygeplejeskolen’-stjerne skal giftes: Kærlighed ved første snak

– Jeg har haft min søn med på arbejde alle gange, så der har været gange, hvor jeg har været nødt til at sige ”Stop, mit barn skal have mad”, og så har jeg måtte løbe ud og tage mit kostume af for at kunne amme. Der var altså et lillebitte menneske, der styrede en produktion på 60 mennesker, for hvis han skulle have mad, så skulle han have mad, og han tog ikke flaske. Alle var indforståede med det og helt vildt søde, fortæller Anna til HER&NU.

Anna Stokholm med sin kæreste, sanger og skuespiller Simon Stenspil, 39, og deres seks måneder gamle søn Ziggy Bob tilbage i maj. (Foto: Henrik R. Petersen)

For Thue Ersted Rasmussens vedkommende havde han slet ikke tid til at vænne sig til rollen som forælder,for han fik nemlig sønnen, Hugo, med kæresten Katrine Lynggard i april måned i år – midt i at han optog både ‘Sygeplejeskolen’ og komedieserien ‘Sunday’.

LÆS OGSÅ: Lasse gav Heidi særligt løfte: Lille ny flytter ind

– Det var hårdt. Jeg havde 12-14-timers arbejdsdage, hvor jeg så tog hjem og stod op om natten for at vugge min dreng. Heldigvis har jeg en stærk kvinde derhjemme, som er en fantastisk mor og har taget et stort slæb, når jeg har været væk. Men det var også lykkeligt at tage på et arbejde, der pludselig var andenprioritet, for det er ikke lige så vigtigt at lykkes som skuespiller, som det er at lykkes som far, fortæller Thue.

‘Sygeplejeskolen’ sendes hver søndag klokken 21.00 på TV 2 Charlie.

 

Læs mere om