'For lækker til KBH'-Daniel kysser med Amalie

En lidt for våd aften endte med flirt og kys mellem ‘For lækker til KBH’-singlen Daniel og realityprinsessen Amalie. Dog afviser han, at der kan blive mere mellem de to.

Af Maiken Støvring - 7. november 2013 kl. 11:20

Julebryggen faldt med et brag i fredags, og dette var også tilfældet på Peter Birchs bar ‘Cheap’ i København. Peter var på daværende tidspunkt på ferie med kæresten Selina, så Amalie havde bevæget sig derind, hvor hun stødte på ‘For lækker til love’-fyren Daniel, der også er en af Peters bedste venner. Herfra kan de to hver især ikke huske så meget, men rygterne har siden svirret, at de to skulle have kysset.
– Jeg har mange huller fra fredag nat, hvor det skete. Men en masse øjenvidner og folk har kontaktet mig efterfølgende og sagt, at Amalie og jeg kyssede længe på dansegulvet. Jeg blev selv ret chokeret, da jeg ikke husker så meget andet, end at vi flirtede en del, fortæller Daniel til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Emmelie de Forest: Jeg ser masser af reality
Undskyldte over for Peter

J-Dag blev ekstra god for Daniel, som snavede godt og grundigt igennem med Amalie. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)

J-Dag blev ekstra god for Daniel, som snavede godt og grundigt igennem med Amalie. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Da Daniel hørte om nattens hændelser, var han klar over, at han skulle kontakte Peter, da de to er bedste venner. Men som det tit er, kom pressen først.
– Jeg vidste godt, at skyldte ham en kæmpe undskyldning! Han var ude og rejse, så det var vigtigt for mig, at jeg hev fandt i ham så snart, han kom hjem fra ferie. Peter kom hjem i mandags og jeg ville gerne have ventet med at kontakte ham til om tirsdagen, så han lige. Men det var for sent. Allerede tirsdag stod det på eb.dk, hvorefter Peter ringede mig op, fortæller Daniel og tilføjer:
-Men alt er okay imellem os.
LÆS OGSÅ: Amalie scorer Scott fra ‘Geordie Shore’
Vil hellere have Amalies mor
Selvom det var Amalie, der fik charmetroldens opmærksomhed, så har Daniel dog ikke tænkt sig at gentage successen.
-Amalie er den slags pige, man skal opleve. Hun er en livsglad pige, som giver hende en speciel udstråling. Hun er bestemt en køn og smuk pige. Men igen, så er hun min bedste vens eks-kæreste, så jeg kan sagtens holde mig væk, konstaterer ‘For lækker til KBH’-singlen.
Værre er det dog med Amalies mor Charlotte, som charmøren også har et godt øje til.
-Men jeg kan ikke love, at jeg vil holde mig fra Amalies mor. Hun er ret lækker, og der træder jeg ingen over fødderne. Vi er et par liderlig sataner os reality-folk, slutter han af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.