'For lækker til love'-Simona: En mand skal kunne sætte mig på plads

Der skal mange ting til, før Simona falder for en fyr.

Af Emilie Holm Egebro - 20. april 2019 kl. 12:55

‘Prinsesser fra Blokken’ og ‘Simona overlever’ på DR3 er begge dokumentarprogrammer, som 19-årige Simona er kendt for. I øjeblikket er hun også igang med en film om sit hårde liv, men nu toner Simona også frem på skærmen i en helt ny tv-genre. Hun er nemlig aktuel i Viafree-programmet ‘For lækker til love’, hvor hun jagter den helt rette mand.
– Jeg søger en mand, der er selvstændig som person og har styr på sit liv. Han skal opføre sig, som en voksen mand skal. Udseendesmæssigt skal han være høj, gerne trænet og have tatoveringer, men ikke på hals og hoved. Den tid af mit liv er ovre. Han må også gerne være sød, dejlig og så er det vigtigt, at han er sjov. Jeg søger hundrede procent en bad boy, der kan sætte mig på plads, forklarer og uddyber:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


– Hvis manden ikke er dominerende i mit selskab, så bliver jeg det selv, og det har jeg ikke lyst til. Han skal bare ikke ligne for meget en bad boy, og han skal stadig være sød. Jeg er selv for lækker til love, fordi jeg netop har meget høje standarder, stiller meget høje krav, og der skal meget til, før jeg finder den love i mit liv, der tilfredsstiller mig.
Se Simona i ‘For lækker til love’ på Viafree.