'For lækker til love'-Simon: Derfor er jeg den perfekte mand

Der er ingen tvivl om, at reality-hunken har selvtilliden i orden.

Af Emilie Holm Egebro - 22. marts 2019 kl. 14:52

Netop nu kan vi følge 30-årige Simon Iversens jagt efter kærligheden i Viafree-programmet ‘For lækker til love’.
Desværre er det bestemt ikke nemt for ‘Hård udenpå’-fyren at finde den rette, da han ikke selv mener, at særlig mange kvinder lever op til hans krav. Der er ellers ikke mangel på henvendelser fra det modsatte køn, og i ‘For lækker til love’ fortæller han blandt andet, at det næsten er et fuldtidsarbejde at svare alle beundrene på de sociale medier.
LÆS OGSÅ: Julie i ‘For lækker til love’: Jeg søger den eneste ene
LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel
– Jeg tror, jeg er så populær hos damerne, fordi jeg har så mange kvaliteter. En ting er, at jeg er køn og går op i mit udseende, men jeg er også sjov og meget udadvendt. Jeg er nem at gå til og er ikke højrøvet og selvhøjtidelig. Det ved damerne jo ikke, når de bare ser mig på Instagram, men det ved de, fordi jeg har været på tv. Så det har helt sikkert gjort rigtig meget for mit dating-liv, at jeg har været på tv. Det er derfor, jeg får så mange henvendelser, forklarer han og tilføjer, hvad det er, han leder efter hos en kvinde:
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk og ‘Ex on the Beach’-babe slår pjalterne sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Emilie dropper at lave mere tv
– Jeg søger en kvinde, der går lige så meget op i udseendet, som jeg selv gør. En, der er jordnær, og som jeg har god kemi med. Jeg er ligeglad med, at hun har børn, hun er ryger eller lignende. Det er ikke det, der er vigtigt for mig. Det er kvindens udstråling, personlighed og udseende. Selvom jeg siger i programmet, at det er udseendet, der tæller, skal man lige tage det med et gran salt. For selvfølgelig er det det, der tæller ved første øjekast, men det betyder slet ikke alt. Personligheden er jo også altafgørende. Hun skal dog gerne have store bryster, stor røv og en lille talje. Derudover skal hun være meget feminin, smuk og gå op i udseendet. Jeg går også mest efter blondiner, det er i hvert fald dem, jeg har datet mest gennem årene.
Se Simon i ‘For lækker til love’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: Husker du Christina fra ‘For lækker til love’?
LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Da Sidney Lee var med i ‘Singleliv’