'For lækker til love'-Panda om kæresten: En skønne dag frier jeg

Panda og kæresten Cecilie har været sammen de sidste seks år. Så nu afventer realityfyren, at det rette tidspunkt kommer til at tage forholdet til det næste skridt.

Af Lykke Buhl - 28. april 2019 kl. 10:55

Indtil Jeremy Ace – bedst kendt som Panda fra ‘For lækker til love’ – for nylig blev offentliggjort som deltager til Stjerneboksning, var det længe siden, man havde hørt noget til realityfyren.
LÆS OGSÅ: WOW: Trekant i ‘Ex on the Beach’?

Panda og kæresten Cecilie (Foto: Janus Nielsen)


I dag arbejder han som vagt, som han har gjort de sidste tre år, og han elsker stadig jobbet. Mange vil nok også huske Panda for sine evner bag en DJ-pult, men den tjans foretager han sig kun på et hobbyplan.
Og så bekræfter han overfor Realityportalen, at han og kæresten Cecilie, som han mødte i programmet ‘For lækker til KBH’, stadig er sammen.
LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Maria og Bea klar til ‘Paradise Hotel’, hvis …

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Christiane giver sine bedste skønhedstip, så man kan score drømmepartneren eller være ‘for lækker til love’

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
Hvis spørgsmål derimod lyder på, om parret skulle være blevet forlovet siden sidst, man hørte noget om dem og kærligheden, så bliver svaret dog en tydelig afvisning fra Panda:
– Nej, nej, nej, nej, nej, vi er stadig bare kærester, griner han og understreger, at han og Cecilie stadig er meget glade for hinanden efter seks år som kærester.
LÆS OGSÅ: Dansk reality-babe skal skilles efter to år
LÆS OGSÅ: Fandt sammen efter hård fortid: Nu planlægger ‘EOTB’-stjerner at flytte sammen

Samler mod til det

Panda regner da også med, at det er hende, han skal dele de næste seks år med – for ikke at nævne resten af sine dage. Måske derfor er en eventuel forlovelse heller ikke noget, der ligger så langt ude i fremtiden for parret.
– Det kommer jo nok. Man skal ikke planlægge noget, det skal bare komme, når det passer. Det bliver, når jeg en gang bliver parat til det, du ved, man skal lige samle modet til det, og det skal passe ind med ens liv, fortæller Panda og uddyber:
– Det kunne godt være nu, men … både ja og nej, fordi jeg har noget, jeg gerne vil nå, og jeg synes også, at hun har noget, hun gerne vil nå. Altså, man skal føle, at begge parter er klar. Så når vi begge to kan se, at nu er vi klar til det, i hvert fald når jeg kan se, at jeg er klar til det, så må jeg tage chancen og spørge, lyder det fra den søde realityfyr.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det