'For lækker til love'-Panda: Dette reality-program vil jeg gerne medvirke i ... - Her & Nu

'For lækker til love'-Panda: Dette reality-program vil jeg gerne medvirke i …

Reality-hunken drømmer om at medvirke i et helt særligt reality-program.

Af Emilie Holm Egebro - 29. juli 2019 kl. 14:58

Indtil Jeremy Ace – bedre kendt som Panda fra ‘For lækker til love’ – for nylig blev offentliggjort som deltager til ‘Stjerne Boksning’, var det længe siden, man havde hørt noget til reality-fyren.
Det betyder dog ikke, at han ikke drømmer om at vende tilbage til tv-skærmen. Da han har fundet kærligheden, er det dog ikke i et dating-program, han ønsker at medvirke i, men derimod har han et helt særligt TV3-program, som han godt kunne se sig selv i:
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Panda om kæresten: En skønne dag frier jeg

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nanna fortæller om det bedste og værste ved at være med i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Overrasket Panda om stjernebokserne: Jeg havde mine fordomme om…
– Jeg vil helt vildt gerne komme tilbage til skærmen. Nu var jeg desværre for sent ude til at ansøge til ‘Fangerne på fortet’, men det gad jeg ellers helt vildt gerne at medvirke i, fortæller Panda til Realityportalen og fortsætter:
– Så hvis der kommer noget i den stil i fremtiden, så vil jeg helt klart sige ja til at være med.
Se Panda fortælle om, hvad han går og laver i øjeblikket i interviewet over artiklen.
LÆS OGSÅ: ’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Katrine afslører: Dette har overrasket mig ved ‘Stjerne Boksning’