'For lækker til love'-Nadia: Sådan går det med graviditeten

Reality-baben Nadia er nu ved at være halvvejs i graviditeten med sit andet barn.

Af Emilie Holm Egebro - 12. februar 2016 kl. 8:30

I december blev det afsløret, at reality-parret Nadia Berg Korsgaard og Nick Schmidt Rasmussen venter sig en lille pige i løbet af foråret. Og heldigvis forløber graviditeten præcis, som den skal.
– Jeg er i uge 21 nu, og jeg har det helt fint. Jeg døjer kun en lille smule med min lænd, men det er mest, når jeg er i skole, da jeg sidder meget ned. Sidste gang fødte jeg syv uger for tidligt, så jeg skal scannes hver 3-4 uge og får også noget medicin ved siden af for at holde på babyen, siger Nadia til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har en masse ting fra Liam, så vi er faktisk mere eller mindre klar til, at hun kommer. Vi har selvfølgelig købt en ny vugge og nogle andre småting. Vi glæder os rigtig meget! Det bliver et hus fyldt med børn.
Nadia og Nick har allerede besluttet sig for datterens navn, men holder det endnu hemmeligt.
Se billeder af Nadia og hendes voksende mave øverst.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer to
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Gravid ung mor viser maven frem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.