'For lækker til love'-Melanie starter spritny blog

Den smukke reality-stjerne siger farvel til sin nuværende blog for at starte et helt nyt kapitel.

Af Emilie Holm Egebro - 13. januar 2016 kl. 20:55

Den tidligere ‘For lækker til love’-stjerne Melanie Slowik Nørskov Pedersen, der i dag danner par med paradisoen Jakob Affe, har de seneste år været med på bloggerbølgen under navnet: itsmemelanie.dk. Nu siger hun farvel til siden, men heldigvis ikke til bloggerlivet.
– Min blog er blevet relanceret med nyt navn og design. Da jeg oprettede min blog i sin tid, var det med henblik på at skrive om min tv-optræden. Jeg føler derfor også, at itsmemelanie.dk er det eneste, der binder mig til det, afslører Melanie overfor Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg ønsker ikke, at folk læser min blog i tro om, at det er ‘hendes fra tv’, for det er slet ikke min personlighed. Jeg vil gerne have, at folk lærer mig at kende for den, jeg rigtigt er. Det bliver et spændende kapitel for mig, da det også betyder, at jeg selv er nødt til at åbne op og lukke folk ind. Men jeg glæder mig rigtig meget til at lære folk den rigtige ‘mig’ at kende.
Den nye blog kommer til at handle om beauty, fashion og personlige indlæg, og du kan se den HER!
Se spritnye billeder af Melanie øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Melanie ser frem til spændende planer
LÆS OGSÅ: Melanie er færdiguddannet: Sådan gik det
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.