'For lækker til love'-Line: Jeg bliver bevidst om mine dårlige sider

Line føler, at hun ser sig selv udefra, når hun ser sig selv på skærmen i ‘For lækker til love’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. august 2014 kl. 18:49

Til efteråret bliver der igen sendt ‘For lækker til love’ på TV3, og igen vil seerne få glæde af smukke Line, der er på jagt efter kærligheden.
-Til at begynde med var det nok lidt et budskab, jeg ville sende til andre unge om, at der er mange måder at gøre og sige ting på. Jeg ville vise, at man sagtens kan være en sød og forstående pige, men stadig være kræsen og ikke bare tage hvad som helst. Jeg fik rigtig god respons fra både venner, familie og mennesker, som jeg slet ikke kendte siger Line til Realityportalen.dk. og fortsætter:
– Desuden kommer man faktisk til at savne både kameraholdet og tilrettelæggere og bare hele forløbet under sådan en “tv-date”.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe går til sangtræning
At se sig selv udefra
Line kan godt nikke genkendende til, at opmærksomheden og anerkendelsen ved at medvirke i et tv-program kan være spændende og tilfredsstillende, men på samme tid mener hun ikke, at det har været hendes motivation for at medvirke. Derimod har hun lært en del om sin egen person.
– Jeg har fået det ud af det, at jeg har set mig selv udefra, og jeg kan se mine fejl og mangler på en anden måde, når det bliver vist på tv, siger hun og tilføjer med grin:
– Plus alle mine dårlige vinkler naturligvis.
Den skønne brunette afslutter med at fortælle, at de dates, hun var været på i den nye sæson, har givet hende en masse nye venner.
Se præsentationen af Line fra sidste sæson i klipper herunder:

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Julie: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.