'For lækker til love'-Julie: Sådan går det med at få salonen solgt

Nu fortæller Julie, hvordan det går med at få afsat salonen Juliver Beauty.

Af Emilie Holm Egebro - 30. september 2019 kl. 16:58

‘Love Island’-vinderen Julie Melsen slog den 3. marts dørene op for sin helt egen skønhedssalon Juliver Beauty, og for tre måneder siden fortalte hun, at hun gerne ville udvide salonen.
Tidligere denne måned fik piben dog pludselig en anden lyd, da Julie kunne afsløre, at hun efter kun et halvt år som selvstændig havde besluttet at stoppe salon-eventyret. Julie, som ejer 40 procent af salonen, havde nemlig sammen med sin partner besluttet at sætte salonen til salg.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel
– Den er sat til salg, fordi jeg gerne vil forfølge min drøm om at blive kosmetisk sygeplejerske, plus så har jeg noget andet upcoming. Så salonen lukker, når jeg har fundet den rette køber, fastslog Julie overfor Realityportalen.dk og forklarede, at der til trods for salget går lidt tid, inden hun kan begynde på drømmeuddannelsen, da hun først skal have ni måneders erhvervserfaring på et plejehjem.
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
LÆS OGSÅ: Vildt reality-opgør: Hun er død for mig!
Den 19. september startede Julie med at arbejde på et plejehjem, og forhåbentlig går der heller ikke så lang tid endnu med at komme af med salonen:
– Salonen er jo sat til salg, og der er allerede nogle købere, så vi er i gang med at finde ud af, hvad vi lige gør. Jeg havde egentlig fralagt mig alt ansvaret, og det var så min partner, der skulle gøre det, men så har der været lidt meget frem og tilbage, så jeg har været nødsaget til at hoppe ind i det igen, fordi det jo er mit navn, der står på papiret, fortæller Julie.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Frederik har tabt sig 10 kilo
– Så nu skal vi bare lige finde det helt rigtige tilbud, så vi kan få den solgt. Det burde ikke tage så lang tid med alle de henvendelser, vi har fået. Jeg vil bare gerne have det ud af verden, så jeg kan komme videre og fokusere på min nye karrierevej, fortsætter Julie der tilføjer, at hun bestemt fortsætter med at lave reality-tv sideløbende med uddannelsen:
– Jeg er tilbage nu i reality-tv, for jeg elsker at lave det, så det kan jeg sagtens, selvom jeg er i gang med at uddanne mig til kosmetisk sygeplejerske. Lige nu er der ingen programmer i sigte, fordi jeg har sagt nej til nogle ting de sidste måneder, fordi jeg lige havde brug for en pause fra det hele, men nu er jeg stærkt tilbage og klar til nye programmer og eventyr, så jeg er så klar, når der kommer nye tilbud, slår hun fast.
Se Julie i ‘For lækker til love’ på Viafree.
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘X Factor’-stjerne vender tilbage til skærmen
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-vinder lukker butikken: Har fået nyt job