'For lækker til love'-Julie: Sådan går det i dag

Der er travlt med både studie, blog og kærlighedsliv for realitybaben Julie.

Af Emilie Holm Egebro - 5. juni 2015 kl. 9:30

Vi kender hende fra både ‘For lækker til love’ og ‘Divaer i junglen’. Og så danner hun da også lige par med en tidligere paradiso. Julie Von Lyck fortæller nu om, hvordan det går med hende i dag.
– Jamen jeg afsluttede min bachelor i sommers i spansk og virksomhedskommunikation, hvor jeg fik 10. Så nu er jeg i gang med andet semester på kandidaten i virksomhedskommunikation og bruger lige nu al min tid på alle dræbereksamenerne, fortæller Julie og fortsætter:
– Efter sommerferien skal jeg i praktik hos Ellos.dk, og det glæder jeg mig utrolig meget til at være en del af. Så det er faktisk drømmejobbet, som jeg skal til at i gang med, da jeg både kan supplere det med min faglige viden og interesse for branding og marketing og i et livsstils-og modeunivers.
LÆS OGSÅ: Julie afviser bryllups-planer: Jeg skal ikke giftes
Bloggen fylder meget

Den 8. januar kan parret fejre at have været kærester et år. (Foto: Privat)

Julie er kærester med Steffan, kendt fra ”Paradise Hotel’, de har været kærester godt halvandet år. (Foto: Privat)


Når Julie ikke studerer, går der en hel del af hendes tid med hendes blog.  Her lægger hun mange modetips og de nyeste fashiontrends ud.
– Jeg bruger utrolig meget tid på min blog. Så det bliver fedt med praktikken, at den passer så godt sammen med, at jeg kan udfolde nogle af mine kundskaber inden for online-kommunikation, forklarer Julie og tilføjer:
– Bloggen er vokset utrolig meget det seneste år, og jeg elsker, at jeg kan kombinere mit studie og min blog.
Udover studie og blog bruger realitystjernen også sin tid med kæresten, den tidligere paradiso Steffan. Parret har nu været kærester i to et halvt år og bor sammen i deres lejlighed i Århus.
LÆS OGSÅ: Dagens julegodter: Julie & Steffan: Vi holder jul hver for sig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.