‘For lækker til love’-hunks i chok: Vores dates matcher ikke med Instagram

De to meget erfarne datere Rasmus og Jonas får sig noget af en overraskelse, når pigerne, de møder, ikke matcher de billeder, de har lagt på deres Instagram.

Af Rikke Lynge - 4. april 2020 kl. 12:57

Reality-vennerne Rasmus Nielsen og Jonas Daniel Westh Ptak er taget til Aarhus i afsnit fire af ‘For lækker til love’, hvor de skal på date i Tivoli Friheden med to smukke piger – i hvert fald ifølge deres Instagram.
– Jeg er mega spændt på at møde pigerne. Det så rigtig fint ud på Instagram, så jeg glæder mig til at se, om det holder, siger Rasmus, der virker lidt nervøs for daten i forlystelseshaven.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-hunk: Jeg fortryder min deltagelse
Ingen af drengene ved, hvor de skal kigge hen, da de to modige piger kommer gående hen mod indgangen.
– Pigerne kommer, og så er det bare nej, nej, nej. Det er løgn. Og det er negativt løgn, for det er løgn – de  lyver, siger en noget rystet Rasmus i afsnittet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’ inviterer ny pige ind i klassen
Jonas er meget enig i Rasmus udmelding og kalder daten for en dårlig start.
– Jeg synes, at pigerne ser søde ud, men de matcher sgu ikke Instagram. Jeg synes, de har oversolgt sig selv en lille smule. Jeg kommer jo til at se, hvordan de ser ud i virkeligheden på et eller andet tidspunkt, så hvorfor fake det, siger en overrasket Jonas, der trods alt er ude på at få det bedste ud af sin date.
LÆS OGSÅ: Se ham i ‘Kærlighed hvor kragerne vender’: Calle alene i verden
Se det akavede øjeblik, hvor Jonas og Rasmus møder to piger, og hvor drengene konfronterer pigerne med deres udseende, som ikke matcher med Instagram, herunder. Og se hele afsnittet på Viaplay og Viafree.


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Date mig nøgen’ sæson 3 får nyt twist