'For lækker til love'-Fie: Jeg vil have en bad boy i forklædning - Her & Nu

'For lækker til love'-Fie: Jeg vil have en bad boy i forklædning

Reality-baben vil have en fyr, der lever op til hendes standarder, ellers er hun hellere fri.

Af Emilie Holm Egebro - 21. april 2019 kl. 12:55

‘Paradise’-baben Fie Maria fra sidste års sæson leder i øjeblikket efter kærligheden i ‘For lækker til love’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene
Det er ikke længe siden, at hun kom ud af et noget turbulent forhold, og der er ingen tvivl, at hun bestemt ikke vil gentage den ubehagelige oplevelse:
– Nu har jeg ligesom prøvet lidt forskelligt, og så har jeg fundet ud af, at der er nogle ting, jeg ikke vil gå på kompromis med uanset hvad. Så hellere undvære end at nøjes. Så jeg stiller lidt flere krav, end andre gør, og derfor passer programmet godt til mig. Jeg er derfor for lækker til love, fordi jeg har en standard, som jeg gerne vil opretholde, og jeg gider ikke at nøjes. Det er det blevet med årene, fordi jeg er blevet mere kræsen med alderen. Jeg synes, det er svært at finde de ting, jeg søger, forklarer Fie.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz vil spise min moderkage

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!
– Jeg søger den store kærlighed, og det skal være en, der lever op til mig. Han skal have et arbejde, være ambitiøs, og jeg gider ikke sådan en slasket type eller en gadedreng. Han skal være en bad boy i forklædning. Udadtil skal han være en pæn fyr, men han må stadig gerne være hård i det. Han skal gerne være muskuløs, høj, have mørke øjne og mørkt hår. Han må gerne se hård ud, men skal kunne bære et jakkesæt. Det ser godt ud. Og så skal han have det, der følger med et jakkesæt: Ambitioner og styr på sit liv, fortsætter den 26-årige reality-babe og tilføjer.
– Jeg har den alder, hvor jeg gerne vil finde en at slå mig ned med, og som jeg skal være sammen med resten af mit liv. ‘For lækker til love’ kan da i hvert fald forhåbentlig guide mig lidt på vej i forhold til at finde den rette.
Se Fie i ‘For lækker til love’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen er hos ‘Kørelærerne’-Daniel: Hun kører dårligt