’For lækker til love’-deltager har fået en 10 år yngre kæreste

Lykkelige Simon Iversen fra ‘For lækker til love’ er blevet kærester med en 20-årig jordnær jyde.

Af Katja Gasiorowski - 2. juni 2019 kl. 12:55

For få måneder siden kunne man følge 30-årige Simon Iversens jagt efter kærligheden i Viafree-programmet ’For lækker til Love’. Her havde han svært ved at finde den rette, da han ikke mente, at særlig mange kvinder levede op til hans krav.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Simon: Derfor er jeg den perfekte mand
Men den tatoverede reality-hunk er langt fra for lækker til kærlighed længere og er officielt af markedet. Det har han faktisk været i noget tid. Han har nemlig fundet sin drømmekvinde, som han nu også deler adresse med.
– Det går rigtig godt i mit kærlighedsliv. Jeg har en sød kæreste, der hedder Julie. Vi har boet sammen i nogle måneder nu, og det fungerer rigtig godt. Hun er meget jordnær, og vi har det rigtig godt sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Hård udenpå’-Simon sagde nej til ‘For lækker til love’: Så fortrød han
– Kærligheden blomstrede for alvor omkring Reality Awards (i januar, red.). Der begyndte vi rigtigt at se hinanden og hænge ud sammen, siger Simon med et kæmpe smil på læben om sin 20-årige jyske kæreste.

Fandt sammen samtidigt med ’For lækker til love’

Da Simon, der også er kendt fra ’Hård udenpå’, var aktuel i ’For lækker til love’ fortalte han, at han søgte en kvinde, der går lige så meget op i udseendet, som han selv gør, og ikke mindst en, der er jordnær, og som han har god kemi med.
LÆS OGSÅ: Steroiderne reddede ‘Hård udenpå’-fyrs liv: Nu dropper han dem
Den mission lykkedes faktisk allerede under optagelserne til programmet – dog foregik det udenfor programmet og kameraerne.
– Jeg var en af de første, de blev færdige med at optage, fordi jeg blev castet lynhurtigt til programmet. Jeg kan huske, at under de sidste par dates, så jeg Julie, siger Simon.
LÆS OGSÅ: Julie i ‘For lækker til love’: Jeg søger den eneste ene
Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre ‘De unge mødre’-deltageren Kamilla fortælle om forholdet til sin daværende kæreste, der var noget ældre end hende.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører ny karriere
I starten var hun dog lidt hard to get.
– Det var egentlig Julie, der startede med at sige, at hun ikke var interesseret i et forhold. At hun bare ville ses lidt på sidelinjen og hygge, men så lige pludselig blev det bare til mere, siger en lettet Simon.

Fremtidsplaner

Kæresten Julie er ikke selv en del af reality-land, og Simon beskriver hende som kamerasky. Det er dog alligevel lykkedes ham at vise hende frem på den røde løber til Reality Awards tidligere på året.
Til hverdag bor parret sammen i Dragør med Simons tre hunde, og som det ser ud lige nu, har de ikke travlt med familieforøgelse.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe er blevet single
– Der går nok nogle år, før børn kommer på tale. Vi skal bare spare en masse penge sammen, ud at rejse og have det hyggeligt
For tiden er Simon i gang med at træne op til Geggo og Cengiz’ store setup, ’Stjerneboksning’, som løber af stablen den 7. september.
I videoen nedenfor fortæller Simon mere om hans deltagelse i ‘Stjerneboksning’, og han afslører også flere detaljer om sin nye kæreste.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz hyrer paradisoer