'For lækker til love'-babe tjekker ind på 'Paradise' - Her & Nu

'For lækker til love'-babe tjekker ind på 'Paradise'

Fra et realityprogram til et nyt. Julie Bischoff melder klar til at give den gas på hotellet i Mexico.

Af Anna Løwe - 20. december 2019 kl. 14:59

Har du helt styr på deltagerne i ‘For lækker til love’, så kan du nok også kende et af de nye ansigter på ‘Paradise Hotel’.
Julie Bischoff, der har været med i ‘For lækker til love’, tjekker nemlig ind på de luksuriøse hotelrammer i Mexico, selvom hun egentlig altid har tænkt, at hun aldrig skulle deltage i ‘Paradise’. Det fortæller hun Realityportalen, da vi møder hende til forpremiere på sæson 16.
LÆS OGSÅ: Er Mr. Paradise ikke længere ‘the ladies’ man’?
– Jeg meldte mig til meget spontant. Jeg har faktisk altid sagt, at ‘Paradise’ var det eneste realityprogram, jeg ikke ville melde mig til, men det gjorde jeg – meget spontant – sammen med en veninde, og så kom jeg med, fortæller Julie.

Frisk på lidt af hvert

Veninden kom dog ikke med, men det tager Julie ikke så tungt:
– Jeg er frisk på lidt af hvert, forklarer hun og vil heller ikke udelukke, at det er sådan, vi kommer til at opleve hende på hotellet.
HOT NEWS: Se de nye paradisoer her 
– Det hele drejede sig jo bare om mig. Det er hver mands sejr og et spil – og det må man tage udgangspunkt i, siger Julie, der dog frygtede, at hun ville komme til at sejle i sin egen sø:
– Man håber jo, at man kan blende ind i mængden og ikke bare er overladt til sig selv.
Se hele interviewet med Julie herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kardashian-familien rykker til Danmark
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-fyr afslører fortid med Sofie Linde