'For lækker til love'-babe afslører dyb hemmelighed om sit udseende

Selvom Rikke Chili er tilfreds med sin krop og sit udseende, når hun dater i ‘For lækker til love’, så har det ikke altid været sådan.

For lækker til love
Af Mikkeline Andersen - 21. august 2015 kl. 9:01

Selvom man er ‘For lækker til love’, så kan man også have en eller flere ting ved sin krop, som man er utilfreds med. Sådan er det nemlig for de fleste, og sådan er det også for Rikke Chili, afslører hun på sin blog.
– Der var én ting, der var værre end ALT andet, og det har plaget mig i mange år. Jeg har døjet rigtig meget med akne – slem akne, slår hun fast på bloggen.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Har Rikke altid været ‘For lækker til love’?
Gemte sin krop væk
Da en hær af bumser invaderede Rikkes ansigt, ryg og bryst, husker hun tydeligt, at der var en i folkeskolen, som kaldte hende “Bumse”. Det sidder stadig i hende, og påvirkede hende meget dengang.
– Det var værst i ansigtet og på ryggen. Det resulterede i, at jeg ALDRIG gik med bar ryg. Eller jeg har faktisk gjort det én enkelt gang. Jeg var i praktik med nogle fra min skole og havde glemt en cardigan, så da jeg tog jakken af, var min ryg blottet. Der var så en, der spurgte mig, hvad det var for nogle store røde prikker og pletter, jeg havde på ryggen, skriver hun og understreger, at det gjorde hende ked af det, fordi hun var meget flov over det.

Rikke så ingen anden udvej end at få hjælp ved sin læge i Aalborg. Han gav hende forskellige cremer og nogle piller, men lige lidt hjalp det. Efter to år gav Rikke op og fandt sin egen medicin.
– Jeg fandt så ud af, at solarium hjalp på nye udbrud, så jeg begyndte at gå MEGET i solarium – og jeg kom selvfølgelig til at ligne jeg-ved-ikke-hvad! Plus, jeg lagde en meget TUNG makeup for at dække det hele så godt som muligt!
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Rikke: Jeg forsøgte at begå selvmord
Blev taget seriøst i København
Som 21-årig skiftede Rikke tilværelsen i Aalborg ud med København. Det gav hende lysten til at fortælle sin nye læge om sine frustrationer over den urene hud.
– Han sendte mig straks til en hudspecialist, som med det samme præsenterede mig for Isotretinoin. Isotretinoin er en meget stærk pillekur til behandling af alvorlige tilfælde af akne. Jeg takkede ja med det samme, skriver Rikke.
At der var et middel, som kunne få bugt med den akne, som i mange år havde plaget Rikke, var selvfølgelig ikke uden bivirkninger. Næseblod, påvirkning af levertal og muskelsmerter er bare nogle af bivirkningerne på listen..
– Det lyder måske helt vanvittigt, men hold nu k***, hvor var det det hele værd!! Min hud blev for første gang siden mine barndomsår glat og pæn. Jeg var og er stadig lykkelig over det!
LÆS OGSÅ: Rikke om de andre ‘FLTL’-deltagere: Sådan er vores forhold i dag
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.