Folketingspolitiker med i 'Luksusfælden'

Mette Reissmann er igen at finde på skærmen, når TV3 blænder op for endnu en sæson af ‘Luksusfælden’.

Luksusfælden
Af Mikkeline Andersen - 20. januar 2015 kl. 12:12

For fire år siden var Socialdemokraternes integrationsordfører, Mette Reissmann, økonomisk rådgiver i TV3’s ‘Luksusfælden’. Men da hun blev valgt ind i Folketinget, måtte hun vælge rådgiverjobbet fra.
Nu er der plads i kalenderen hos politikeren, og derfor vender integrationsordføreren tilbage i programmet, og hun ser frem til at hjælpe danskere, der er kommet ud i økonomiske problemer.
– Samtidig giver det mig også en god mulighed for at få føling med andre menneskers liv. Det er som bekendt noget, som en del efterlyser, at folketingspolitikere har. Det er altid godt for en politiker at komme ud at opleve, hvilke problemer folk slås med til hverdag, siger Mette Reissmann til EB.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-Dianna: Økonomien er forværret
Fedter ikke for vælgerne
Indenfor de næste otte måneder kommer der til at finde et folketingsvalg sted. Helle Thorning har allerede været på charmeoffensiv ude blandt borgerne, men Mette Reissmann understreger, at hendes medvirken i ‘Luksusfælden’ ikke er et bevidst valg, fordi der snart bliver udskrevet valg.
– Det her er en forespørgsel, jeg fik sidste sommer fra TV3 og Metronome, om ikke jeg ikke kunne tænke mig at vende tilbage. Og savnet var gensidigt. De ville gerne have mig tilbage, og jeg savnede dem. Jeg savnede særligt at være med ude at møde folk og få en fornemmelse for, hvordan det står til derude. Det er det, der driver mig, siger hun og uddyber:
– Vi kunne have haft et valg i september sidste år. Der er jo ingen, der ved, hvornår det kommer. Nu ved vi så, det kommer inden for de næste otte måneder, men det er ikke derfor.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’: Sådan går det i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.