Første ‘Vild med dans’-deltager afsløret

Hilda Heick kom til at tale over sig, så nu er den første nydanser i ‘Vild med dans’ afsløret.

Af Lykke Buhl - 4. august 2020 kl. 9:49

Den første nydanser i dette års ‘Vild med dans’, der får premiere d. 2. oktober, er afsløret.

LÆS OGSÅ: Spirituel ‘Robinson’-stjerne: Jeg har levet før

Det er nemlig Hilda Heick, der ikke ville lyve, da Ekstra Bladet spurgte hende. Hildas gigtplagede fod har det nemlig godt nok til, at hun nu endelig kunne takke ja til TV2s tilbud om at deltage i danseprogrammet. Og hun kommer til at få fint selskab af sin mand og dansktopduo-partner, Keld Heick, hver eneste fredag.

– Han vil sidde og se på mig, siger han. Som om det skulle gøre mig mindre nervøs. Men min datter, Annette, der selv har været med i ’Vild med dans’, har forsikret mig om, at det bliver noget af det sjoveste, jeg har prøvet. Så selv om jeg frygter det – glæder jeg mig samtidig meget, fortæller Hilda til Ekstra Bladet.

Herunder kan du se ægteparret og dansktopduoen Keld & Hilda

Ægteparret Keld & Hilda slog sig sammen som dansktopduo i 1981 og er stadigt aktive musikere i dag. Derudover har de deltaget i Melodi Grand Prix fire gange og vundet to danske grammyer for årets dansktop udgivelse.(Foto: Malene Porup)

LÆS OGSÅ: Kessler udvider familien

Keld og Hildas datter Annette Heick deltog i ‘Vild med dans’ tilbage i 2006, hvor hun kom på en 7. plads med danseren Thomas Evers Poulsen.

Herunder kan du se Annette i ‘Vild med dans’ med dansepartneren Thomas

Annette Heick & Thomas Evers Poulsen i ‘Vild med dans’ 2006 (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

Den ældste nogensinde

Med sine 74 år bliver Hilda Heick den ældste, der endnu har deltaget i den danske udgave af ‘Vild med dans’.

– Jeg kan ikke hoppe op som en på 30. Men jeg har måske nok lidt mere hår på brystet, ikke bogstaveligt talt, men mere styrke til at hvile i, at jeg gør det her, fordi det er sjovt, fortæller Hilda til TV2.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Emil åbner op om mobning: Den sætning skærer stadig i mig

‘Vild med dans’ 2020 får premiere fredag d. 2. oktober. De resterende deltagere i programmet er endnu ikke offentliggjort, og så bliver den kommende sæson med en del anderledes en tidligere sæsoner. På grund af udskydelsen af dansekonkurrencen – der skyldtes de udfordringer, som coronakrisen gav for planlægningen af TV2s sendeplan – kommer finalen nu til at ligge lige inden juleferien, og så bliver det formentligt med et langt mere begrænset publikum end tidligere.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde: Disse programmer har jeg takket nej til

LÆS OGSÅ: TEST: Kan du kende forskel på disse realitystjerner?