Første Paradiso smidt ud: Det er virkelig pinligt - Her & Nu

Første Paradiso smidt ud: Det er virkelig pinligt

Den første parceremoni i ‘Paradise Hotel’ 2020 er overstået, og den tog en – for særlig en deltager – uventet drejning.

Af Anna Løwe - 7. januar 2020 kl. 20:55

Det kom som lidt af en overraskelse for Tyrone, at han blev fravalgt frem for Daniel ved aftenens parceremoni i ‘Paradise Hotel’. Hans helt nye partner, Julie, der tjekkede ind aftenen forinden, skulle nemlig vælge mellem ham selv og Daniel, og hendes valg faldt altså på Daniel.
– Jeg forstår stadig ikke, hvorfor Julie valgte Daniel, fortæller Tyrone Realityportalen, efter aftenens episode er blevet udgivet på Viaplay og Viafree.
– Jeg har også talt med nogle af de andre, der heller ikke kan forstå det. Det var virkelig ikke Julies bedste move – hvis hun havde smidt Daniel ud, havde hun svækket den gruppe, han stod i, sindssygt meget. Men jeg fik nok ikke formidlet godt nok, hvor dårligt de andre så ville komme til at stå.
LÆS OGSÅ: Paradiso sadler om og følger i fars fodspor
I episoden gør Julie det klart, at hun lagde vægt på Daniels taktiske argumenter, mens Tyrone fokuserede mere på, at han var loyal. Men det havde han også en grund til.
– Grupperne var ikke helt fastlagte, så jeg prøvede at holde lidt igen og ikke være alt for taktisk så tidligt. Men jeg tror ikke, Julie forstod mit spil, forklarer han.
LÆS OGSÅ: SE HER: Den hemmelige gæst på ‘Paradise Hotel’

Det værste, der kunne ske

I Tyrones optik havde han og Julie en aftale, og han forstår ikke, hvorfor hun ikke bare var ærlig og fortalte ham, at hun ville vælge Daniel.
– Så havde hun i det mindste givet mig muligheden for at kunne tale med nogle af de andre piger. Når man tjekker ind, så er missionen jo ikke at være den første, der bliver smidt ud. Det er jo så nederen. Det er det værste, fortæller Tyrone Realityportalen og fortsætter:
– Når du kommer hjem til dine venner, der synes, det er vildt fedt, at man er med, så er det bare vildt pinligt kun at være med i fire afsnit og så blive smidt ud som den første.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe tjekker ind på ‘Paradise Hotel’

Slangen Julie

Inden Tyrone forlod hotellet, fik han dog kaldt Julie en slange, og det er da også tydeligt, at hun ikke er den, han er mest ked af at tage afsked med.
– Jeg sagde det for at skabe drama og få de andre til at tænke sig om en ekstra gang, når det handler om Julie, fortæller Tyrone Realityportalen, men slår fast, at han ikke er bitter:
– Jeg har ikke noget problem med hende i dag, men vi taler ikke sammen.
Se Tyrone fortælle om sit tidlige exit i ‘Juicy News’ nedenfor:

HOT NEWS: Se de nye paradisoer her
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kardashian-familien rykker til Danmark