Første par ude af ’Vild med dans’

Afgørelsen er faldet, og for Martin og Jannie stopper rejsen i ‘Vild med dans’ her.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. september 2021 kl. 22:37

Selvom der var masser af premierenerver i ’Vild med dans’-studiet sidste fredag, hvor sæson nummer 18 blev skudt i gang med usædvanligt høje dommerkarakterer, kunne alle de 12 par danse med en vis ro i maven. Ingen skulle nemlig stemmes ud, og alle var sikret en tur mere på gulvet.

Men i aften var der no mercy. Stemmerne er nu talt og lagt sammen med forrige fredags stemmer og dommerkarakterer, og for Jannie Faurschou og Martin Parnov Reichhardt rakte de desværre ikke til en uge mere i konkurrencen.

– Vi er da ærgerlige. Nu var jeg blevet så stærk i min efter de her fem uger. Så nu skulle man sparke røv i valsen og paso doblen, siger den 71-årige skuespiller til Realityportalen.

I videoen fortæller Jannie og Martin, hvordan de har det efter at være blevet stemt ud af ‘Vild med dans’, og hvad der nu skal ske. Herunder fortsættes artiklen…

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Jannie og Martin samt Abdi og Malene var de to par i aftenens omdanse. De dansede henholdsvis en cha cha til ‘Best of my love’ og en vals til nummeret ‘Consequenses’.

Nydanserne og de professionelle har her til aften været på gulvet og optrådt med hele syv forskellige standard- og latindanse. De par, der i sidste uge dansede latin, dansede i aften standard, og omvendt.

LÆS OGSÅ: For første gang: Ditte Julie afslører detaljer om begge brud

Nu er 12 par altså blevet skåret ned til 11, der nu kan ånde lettet op og holde en velfortjent fridag fra træningslokalet i morgen. Men allerede søndag bliver danseskoene kridtet igen.

LÆS OGSÅ: WOW: 4 kærestepar i ny sæson ‘Paradise’