Første kys i ‘Gift ved første blik’: Havde ikke gjort det ædru

Det blev hedt i aftenens afsnit af ‘Gift ved første blik’.

Af Cecilie Løwert - 1. september 2022 kl. 20:55

Så skete det. Romantikken blomstrede allerede i anden afsnit af kærlighedseksperimentet ‘Gift ved første blik’. Eller gjorde den?

LÆS OGSÅ: Chok i ‘Gift ved første blik’: Smider kæmpe bombe

Artiklen fortsætter under videoen.

Anders og Sebastian er taget på bryllupsrejse til Mallorca. Og som bekendt kan alkohol åbne selv de mest generte mennesker ud af deres skal. Og netop derfor valgte parret også at drikke sig en kæp i øret i det spanske ferieparadis.

Deres høje promille og sjove bytur i Mallorcas gader endte også i et vaskeægte intimt øjeblik. De kyssede. Men hvordan oplevede det nygifte par deres første kys?

– Hvis jeg skal være direkte, så var det alkoholen, der gjorde det for mig. Jeg havde aldrig gjort det ædru, fortæller Sebastian ærligt til HER&NU. Han uddyber, at han generelt har svært ved intimitet med andre mennesker, han ikke kender.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-stjerne gift for tredje gang

Noget anderledes var oplevelsen for Anders.

– Det var dejligt at kysse med Sebastian. Det var en god aften og en god måde at slutte aftenen på. For mig er det at kysse en måde at udforske et bekendtskab på, og jeg kunne absolut også finde på at kysse ædru, siger Anders.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Patrick: Derfor var mine forældre ikke med til brylluppet

God kommunikation

Til HER&NU fortæller Sebastian også, at han ikke lagde så meget i kysset dagen efter, men det kontante melding virker ikke til at påvirke Anders.

– Det var det fine ved, at vi var så gode til at tale om det og sætte ord på, hvordan vi havde det med intimitet. Jeg ved, hvordan Sebastian havde det med berøringer og tæt kontakt, så jeg opfattede det ikke som en afvisning fra Sebastian, men det tror jeg, man ville gøre, hvis ikke vi snakkede sammen om det, afslutter Anders.

LÆS OGSÅ: NY SÆSON: Mød de ti deltagere i ‘Gift ved første blik’