Første deltager ude af 'Robinson': Jeg fortjener en chance til! - Her & Nu

Første deltager ude af 'Robinson': Jeg fortjener en chance til!

Årets udgave af TV3-programmet blev en kort fornøjelse for Allan.

Af Jonas Sand - 27. august 2018 kl. 21:28

‘Robinson Ekspeditionen 2018’ nåede knap at komme i gang, før ekspeditionen sluttede for 45-årige Allan. Fuld af selvtillid meldte han sig på banen, da årets første dødskamp skulle kæmpes, men efter en hård fight måtte han til sidst se sig overhalet og sendt hjem til Danmark.
– Det er bare virkelig ærgerligt. Jeg var meget ked af det. Det var jeg sgu. Jeg havde sagt til mig selv, at jeg bare ikke skulle ryge ud som nummer ét, men det gjorde jeg så, fortæller Allan til Realityportalen.
På trods af sin korte tid på øen har han fået en masse ud af deltagelsen.
– Jeg var der kun i kort tid, men ‘Robinson Ekspeditionen’ har givet mig mod på at blive en bedre far og kæreste. Det savn, jeg har haft til min forlovede og min datter, har fået mig til at ville kæmpe endnu mere for at tage de rigtige beslutninger i livet, fortsætter han.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe afslører: Jeg har været mand
LÆS OGSÅ: Stor ‘Robinson’-bombe bekræftet

“Kriminaliteten er bag mig”

I afsnittet åbnede Allan op omkring sin fortid, der blandt andet havde indeholdet kriminalitet og stoffer. Det liv har han dog lagt bag sig, og siden han blev far for 13 år siden, har han levet som lovlydig borger.
– Det var min datter, der fik mig til at stoppe. Helt klart. Hun fik mig til at indse, at hvis jeg skulle være en god far, så var jeg nødt til at stoppe med det, jeg havde gang i med kriminalitet, stoffer og alt sådan noget.
Inden da havde Allan tilbragt sammenlagt fem år i fængsel for kriminalitet som tyveri og checkforfalskning.
– Jeg snød og bedragede. Men det er helt slut nu, og det har det været i 13 år, fastslår Allan, der i afsnittet blandt andet viste holdkammeraterne, hvordan det gav ham ro at meditere.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe deltager i nyt tv-program
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Klar på mere

Selv om ‘Robinson Ekspeditionen’ blev en kort fornøjelse for Allan, så havde han en god oplevelse.
– Jeg fortryder slet ikke. Jeg nød den korte periode, jeg var der, og jeg så nogle fantastiske steder og har fået nogle gode venner, siger Allan, der ikke takker nej til en ny omgang, hvis muligheden i fremtiden byder sig.
– Jeg har overvejet at sende en ansøgning, for jeg synes, jeg fortjener  at få en chance sig. Det var alt for hurtigt, jeg røg ud. Jeg ved godt, at han (Jakob Kjeldbjerg, red.) ikke vil have gamle deltagere med, men jeg håber alligevel, at jeg kan få muligheden engang i fremtiden.
– Er der så noget, du vil gøre anderledes næste gang?
– Ja, jeg vil nok være mere taktisk. Jeg var sgu nok lidt for hurtig, og der var ingen tvivl om, at jeg skulle have spillet mere taktisk. Helt klart, siger Allan.
Du kan se ‘Robinson Ekspeditionen’ hver mandag klokken 20:00 på TV3 og Viaplay.
SE BILLEDET: Reality-hunk i vild forvandling
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører vilde fremtidsplaner